Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιες αλλαγές θα έχει το Peugeot 508;

Ελλάδα 17:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιες αλλαγές θα έχει το Peugeot 508;

ΝΕΑ

Ποιες αλλαγές θα έχει το Peugeot 508;

ΝΕΑ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην Peugeot έχουν έντονη δραστηριότητα η οποία αφορά και στον τομέα επανασχεδίασης των μοντέλων τους και το 508 δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη διαδικασία.

Advertisement
Advertisement

Δεν θα μπορούσε να λείπει επειδή ήδη έχουν περάσει περισσότερα από πεντέμισι χρόνια από τον Μάρτιο του 2018 όταν η Peugeot παρουσίασε τη δεύτερη γενιά τού 508 (φωτογραφίες). Το μοντέλο τής μεγάλης κατηγορίας που έχει η γαλλική εταιρεία στις τάξεις της δημιουργήθηκε για να αποτελεί την «εναλλακτική πρόταση» αγοράς έναντι των αντίστοιχων γερμανικών οχημάτων.

Η διαδικασία εξέλιξης του επανασχεδιασμένου 508 συνεχίζεται πιο εντατικά καθώς το ανανεωμένο μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα εντός των πρώτων μηνών τού 2023. Η Peugeot κάνει δοκιμές τόσο με τη sedan εκδοχή του όσο και με τη station wagon. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, τα πρωτότυπα είναι καμουφλαρισμένα κυρίως στο εμπρός και πίσω μέρος του αμαξώματος, και στις δύο περιπτώσεις.

Η φωτογραφία αφορά στο παρόν μοντέλο.

Αυτό σημαίνει ότι, εξωτερικά, οι αλλαγές θα αφορούν στη μάσκα, στα φώτα (εμπρός και πίσω) και στους προφυλακτήρες (ομοίως). Το επανασχεδιασμένο 508 αναμένεται να έχει τη διαμόρφωση των φωτιστικών σωμάτων και των φωτών ημέρας LED που υπάρχουν στα 308 και 408, την αντίστοιχης αισθητικής γρίλια και το καινούργιο εμπορικό λογότυπο της εταιρείας.

Η φωτογραφία αφορά στο παρόν μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Στο πίσω μέρος, οι πληροφορίες που υπάρχουν θέλουν να έχουν αναδιαμορφωθεί τα εκεί LED φώτα, ώστε να δίνουν πιο σύγχρονη εικόνα στο όχημα. Για το εσωτερικό, δεν υπάρχουν προς το παρόν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για τις αλλαγές που θα έχει το μοντέλο. Πάντως, αναμένεται να έχει το νέο σύστημα infotainment τής εταιρείας, τη δυνατότητα τρισδιάστατης απεικόνισης των ενδείξεων στον ψηφιακό πίνακα οργάνων και αναβαθμισμένα επίπεδα εξοπλισμού.

Τέλος, το επανασχεδιασμένο 508 θα διατίθεται με τους νέους εξηλεκτρισμένους κινητήρες, τόσο ήπιας υβριδικής διάταξης 48 Volt όσο και Plug-in Hybrid, ενώ ενδεχομένως να τοποθετηθούν και κάποιοι από την ευρύτερη γκάμα που υπάρχει πλέον στον Όμιλο Stellantis.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Peugeot 308 1.5 BlueHDi EAT8 130 PS
Νέα plug-in υβριδική έκδοση για το Peugeot 3008
H Peugeot ετοιμάζεται για «επίθεση» ηλεκτρικών το 2023

 

Advertisement