Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια μάρκα φέρνει το YouTube στα μοντέλα της το 2024

Ελλάδα 20:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια μάρκα φέρνει το YouTube στα μοντέλα της το 2024

ΝΕΑ

Ποια μάρκα φέρνει το YouTube στα μοντέλα της το 2024

ΝΕΑ

Οκτώ μοντέλα premium γερμανικής μάρκας το 2024 θα είναι εξοπλισμένα με την εφαρμογή YouTube.

Advertisement
Advertisement

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Audi τοποθετεί σε επιλεγμένα μοντέλα της μια εφαρμογή βίντεο. Πρόκειται για το δημοφιλέστερο YouTube το οποίο οι κάτοχοι των μοντέλων A4, A5, Q5, A6, A7, Q8 e-tron και e-tron GT από το 2024 θα απολαμβάνουν μέσω του συστήματος infotainment MIB 3.

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη στο app store της Audi και θα λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί στο smartphone. Ο χρήστης θα μπορεί να παρακολουθήσει τα αγαπημένα του βίντεο περιμένοντας να φορτίσει το ηλεκτρικό του Audi ή αναμένοντας να τελειώσουν τα παιδιά μια δραστηριότητα.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης σε λογαριασμό YouTube Premium για παρακολούθηση χωρίς διαφημίσεις. Όπως είναι λογικό, η εφαρμογή δεν θα λειτουργεί όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται εν κινήσει και θα είναι διαθέσιμο μόνο όταν είναι ακινητοποιημένο.

Η Audi είναι η πρώτη εταιρεία του Ομίλου Volkswagen που υιοθετεί το συγκεκριμένο σύστημα στα μοντέλα της. Σύμφωνα με την ανακοίνωση πάντως αναμένεται το επόμενο διάστημα η εφαρμογή YouTube να γίνει διαθέσιμη για μοντέλα της Porsche και της Bentley.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Συνεργασία Audi και SAIC για την εξέλιξη EVs
Το πιο ισχυρό Audi R8 από την VF Engineering
Audi vs BMW vs Mercedes-AMG: Γερμανικός «εμφύλιος» (+ video)