Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα και μάρκες στο Ίντερνετ;

Ελλάδα 14:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα και μάρκες στο Ίντερνετ;

ΝΕΑ

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα και μάρκες στο Ίντερνετ;

ΝΕΑ

Ο αριθμός των δημοσιεύσεων στο Τwitter, Instagram και Reddit αναδεικνύουν τους νικητές τόσο στα μοντέλα όσο και στις μάρκες στις αναζητήσεις στο Διαδίκτυο.

Advertisement
Advertisement

Είτε ως αγοραστές είτε ως φανατικοί φίλοι της αυτοκίνησης, το “χάζι” στο Διαδίκτυο είναι πλέον μία καθημερινή συνήθεια για όλους μας. Μέσα από αυτό παίρνουμε ενημέρωση, προχωράμε σε συγκρίσεις, κάνουμε… όνειρα.

Κάθε διαδρομή μας όμως καταγράφεται από τα αντίστοιχα εργαλεία. Και η ιστοσελίδα zutobi.com ανέλαβε να κάνει την ιχνηλάτηση, και να ποιο είναι το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο και η πιο δημοφιλής μάρκα στις εμφανίσεις στο Διαδίκτυο.

Για να το κάνει αυτό μελέτησε τις αναφορές στο Twitter, τα hastags στο Instagram και τις δημοσιεύσεις στο Reddit, από τις αρχές της χρονιάς μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου. Και τα αποτελέσματα που βγήκαν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά, και ίσως αναπάντεχα.

Advertisement
Advertisement

Στην πρώτη θέση των αυτοκινήτων είναι το Nissan GT-R. Ο θρυλικός “Γκοτζίλα” έχει 8.623 εβδομαδιαίες αναφορές στο Twitter, 9.488.290 hastags στο Instagram και 9.890 άρθρα στο Reddit. Στην δεύτερη θέση είναι το Honda Civic και στην τρίτη θέση η Ford Mustang.

To Νissan GT-R είναι τόσο δημοφιλές γιατί παραμένει ένα από τα πιο προσιτά supercars με ιδιαίτερη πέραση στη νεολαία λόγω και μεγάλης σχέσης με ταινίες και videogames. Πάντως η Mustang είναι με διαφορά πρώτη στο Instagram.

Advertisement

Σε σχέση με τα αποτελέσματα της περασμένης χρονιάς το GT-R ήταν και πάλι στην πρώτη θέση, αν και ανεβασμένο ακόμα περισσότερο φέτος, ενώ οι δύο επόμενες θέσεις άλλαξαν χέρια, με το Civic να ξεπερνά την Mustang.

Advertisement

Στην κατάταξη των εταιριών, η Ford βρίσκεται στην πρώτη θέση με 276.250 αναφορές στο Twitter, 35.395.202 hastags στο Instagram, και 123.000 άρθρα στο Reddit. Στην δεύτερη θέση είναι η Honda και στην τρίτη θέση η BMW. Οι δύο αυτές εταιρίες αντάλλαξαν την θέση τους σε σχέση με πέρσι, με την Ford να είναι και πάλι στην πρώτη θέση.

Advertisement

Η ιστοσελίδα παρατηρεί ότι οι τάσεις αυτές θα αλλάξουν μέσα στα επόμενα χρόνια, με την ηλεκτροκίνηση να μεταβάλλει και αυτές τις συνήθειες. Για παράδειγμα η Τesla βρίσκεται κάπως χαμηλά, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται πρώτη στο Twitter και στο Reddit, όμως χάνει αρκετά από την χαμηλή εμφάνισή της στο Instagram.

Πηγή: zutobi.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Περισσότεροι ίπποι στα αυτοκίνητα μέσω…. internet
Τα αυτόνομα οχήματα θα αλλάξουν τη ζωή μας περισσότερο από το Internet!
Πότε θα έρθει και πως θα μοιάζει το νέο Νissan GT-R;