Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια είναι τα… αγροτικά που επιλέγουν οι Έλληνες;

Ελλάδα 1:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια είναι τα… αγροτικά που επιλέγουν οι Έλληνες;

ΝΕΑ

Ποια είναι τα… αγροτικά που επιλέγουν οι Έλληνες;

ΝΕΑ

Τα Pick Up οχήματα εφοδιάζονται πλέον με όλα τα σύγχρονα συστήματα τεχνολογίας και ασφάλειας ενώ προσφέρουν άνεση, γκάζια και είναι… όμορφα

Advertisement
Advertisement

Μία κατηγορία που κερδίζει συνεχώς έδαφος και έχει δυναμική αφορά στα pick-up οχήματα ή αλλιώς, όπως τα ξέρουν πολλοί στην Ελλάδα, τα λεγόμενα αγροτικά. Τα τελευταία χρόνια τα συγκεκριμένα οχήματα έχουν αναβαθμιστεί πάρα πολύ σε όλα τα επίπεδα, ξεκινώντας από τις ικανότητες, τον εξοπλισμό, την πολυτέλεια μέχρι και την σχεδίαση.

Διπλοκάμπινα και φουλ έξτρα

Advertisement
Advertisement

Οι διπλοκάμινες εκδόσεις έχουν την τιμητική τους και πλέον η αγορά τους δεν αφορά μόνο σε αγρότες αλλά και σε άλλες επαγγελματικές ομάδες που ασχολούνται κυρίως με χόμπι, όπως θάλασσα, κυνήγι, κ.ά.

Τα περισσότερα μοντέλα διαθέτουν δυναμικά χαρακτηριστικά με τη σχεδίαση να κλέβει πολλές φορές την παράσταση καθώς αυτά είναι που θέλουν οι πελάτες. Επιπλέον ο εξοπλισμός τους δεν έχει να ζηλέψει τίποτα συγκριτικά με επιβατικά οχήματα, ενώ το ίδιο ισχύει με τα συστήματα άνεσης αλλά και ασφάλειας.

Advertisement

Πρώτο το Toyota Hilux

Σύμφωνα με τις ταξινομήσεις του Μαρτίου, η κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων άγγιξε τις 949 μονάδες. Από αυτές, οι 305 αφορούσαν pick-up μοντέλα που βλέπουμε ολοένα και πιο συχνά στους δρόμους. Στην κορυφή βρέθηκε το Toyota Hilux με 106 πωλήσεις που ήδη κυκλοφορεί ανανεωμένο και η απήχηση από το αγοραστικό κοινό είναι πολύ μεγάλη. Ακολούθησε το Ford Ranger που συνεχίζει να κερδίζει τους… χομπίστες κυρίως με την έκδοση Raptor ενώ το βάθρο της συγκεκριμένης κατηγορίας συμπλήρωσε το Mitsubishi L200 με 52 ταξινομήσεις. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε το Nissan Navara με 47 πωλήσεις, ενώ τα VW Amarok και Isuzu D-Max διέθεσαν 6 και 5 μονάδες αντίστοιχα.

Advertisement

Να σημειώσουμε πως σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του και το «αγροτικό» της Jeep με την ονομασία Gladiator το οποίο με το που πάτησε στην Ελλάδα το αγοραστικό κοινό έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον κάτι που θα δούμε και στις ταξινομήσεις των επόμενων μηνών.

Ταξινομήσεις pick-up
Toyota Hilux 106
Ford Ranger 89
Mitsubishi L200 52
Nissan Navara 47
VW Amarok 6
Isuzu D-Max 5
*Μάρτιος 2021

 

Advertisement