Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O συνταρακτικός αποχαιρετισμός της κόρης του Ken Block (+video)

Ελλάδα 11:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O συνταρακτικός αποχαιρετισμός της κόρης του Ken Block (+video)

ΝΕΑ

O συνταρακτικός αποχαιρετισμός της κόρης του Ken Block (+video)

ΝΕΑ

«Δεν έχασα μόνο τον μπαμπά μου, έχασα τον καλύτερό μου φίλο» γράφει σε ανάρτησή της η 16χρονη κόρη του Lia.

Advertisement
Advertisement

O ξαφνικός θάνατος του Ken Block συγκλόνισε όχι μόνο τους φανατικούς του φίλους αλλά και όλο τον κόσμο που αγαπά το αυτοκίνητο. Ένας μάγος του τιμονιού και του θεάματος έφυγε αναπάντεχα από την ζωή στα 55 του χρόνια, αφήνοντας στη μέση πολλά σχέδια.

Μαζί άφησε και μία οικογένεια στην οποία ήταν απόλυτα αφοσιωμένος. Τα τρία του παιδιά και η γυναίκα του βρέθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη να πρέπει να συμβιώσουν με την απώλεια ενός ανθρώπου που ήταν η επιτομή της δράσης και της δημιουργικής τρέλας.

Η απώλεια αυτή φαίνεται ότι στοίχισε περισσότερο στην μεγαλύτερη κόρη του, την 16χρονη Lia με την οποία ο Ken Block είχε ιδιαίτερο δεσμό. Μάλιστα με την Lia είχε ήδη ξεκινήσει κάποια κοινά project έχοντας ως σκοπό, όπως διαφαινόταν, να την βάλει και αυτήν στα κόλπα του θεάματος και της γρήγορης οδήγησης.

Advertisement
Advertisement

Λίγες ημέρες μετά τον άδικο χαμό του μπαμπά της, η Lia βρήκε το κουράγιο και έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, μέσω της οποίας εκφράζει τα συναισθήματά της για εκείνον και τον αποχαιρετά με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά, “Δεν έχασα μόνο τον πατέρα μου, έχασα και τον καλύτερό μου φίλο“.

Και συνεχίζει γράφοντας: «Ήταν πραγματικά ολόκληρος ο κόσμος μου και ο μόνος άνθρωπος που κοίταξα ποτέ. Ό,τι κι αν έκανα ήταν πάντα εκεί για να με στηρίξει.

Advertisement

“Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα έφυγε από κοντά μας. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο καταπληκτικός άνθρωπος ήταν ο μπαμπάς μου, έζησε τόσες πολλές ζωές, πέτυχε περισσότερα σε 55 χρόνια από ό,τι οι περισσότεροι άνθρωποι θα καταφέρουν σε 10 ζωές. Kαι ζούσε τη ζωή του στα άκρα κάθε μέρα”.

Advertisement

“Πάντα έκανε αυτό που αγαπούσε, ό,τι κι αν γινόταν, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, και ήταν πάντα εκεί για εμένα και τα αδέρφια μου και τη μαμά μου όποτε κάναμε αυτό που αγαπούσαμε. Ποτέ δεν είπε όχι σε κάτι που θέλαμε να δοκιμάσουμε, ποτέ δεν μας πίεζε, απλά μας άνοιξε την πόρτα να εξερευνήσουμε τον κόσμο.

Ποτέ δεν έχανε ευκαιρία να μας βοηθήσει να μεγαλώσουμε ως καλοί άνθρωποι, πάντα μου έλεγε ότι ήθελε να γίνουμε ακόμα πιο στοργικοί, χαρούμενοι, ανιδιοτελείς, άνθρωποι από αυτόν και τη μαμά μου. Πάντα βοηθούσε τους άλλους και άνοιγε τις πόρτες για αυτό. Μπορώ να ελπίζω ότι θα κάνω τα μισά απίθανα πράγματα που έκανε”.

Και η συντετριμμένη κόρη του Ken Block ολοκληρώνει την συγκινητική της ανάρτηση γράφοντας: “Μεγάλωσα έχοντας στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου ότι ήθελα να γίνω ακριβώς όπως ο μπαμπάς μου. Ήταν ένας από τους πιο καταπληκτικούς ανθρώπους στον κόσμο, για να μην αναφέρω τον ο καλύτερος μπαμπάς που θα μπορούσα να έχω ζητήσει ποτέ.”

Advertisement

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός μιας κόρης προς τον άδικα χαμένο πατέρα της δείχνει πολλά για την προσωπικότητα του Ken Block ο οποίος κατάφερνε να ισορροπεί μοναδικά στις ακραίες στιγμές του στο τιμόνι και στην ήρεμη ζωή ως πατέρας και οικογενειάρχης. Και αυτά τα χαρακτηριστικά τον έκαναν τόσο μοναδικό. Και ακόμα πιο βαριά την άδική απώλειά του τόσο νωρίς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αντίο Maestro: Δείτε τα 10+1 καλύτερα video του Ken Block
Ken Block: Η τραγική σύμπτωση με την κόρη του (+video)
ΣΟΚ: Πέθανε ο Ken Block…