Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια εταιρία παρέχει δωρεάν συνδρομητικό κανάλι ποδοσφαίρου;

Ελλάδα 11:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια εταιρία παρέχει δωρεάν συνδρομητικό κανάλι ποδοσφαίρου;

ΝΕΑ

Ποια εταιρία παρέχει δωρεάν συνδρομητικό κανάλι ποδοσφαίρου;

ΝΕΑ

Για να μην χάνετε ούτε μία φάση από την δράση στα γήπεδα υπάρχει πλέον η δυνατότητα να τα βλέπετε ζωντανά στην οθόνη του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Το πρόβλημα είναι γνωστό και το έχετε αντιμετωπίσει πολλές φορές. Κυριακή απόγευμα όταν θα πρέπει να γυρίσετε από ένα μεγάλο ταξίδι και την ίδια στιγμή η αγαπημένη σας ομάδα δίνει το αγώνα της χρονιάς.

Για αυτές τις… δύσκολες ώρες, η BMW φροντίζει να προσφέρει μία νέα υπηρεσία στους πελάτες της στην Γερμανία. Σε συνεργασία με την διοργανώτρια αρχή DFL (Deutsche Fußball Liga) και με μία νέα εφαρμογή που ονομάζεται Special Bundesliga ο οδηγός μπορεί να έχει επαφή με όσα γίνονται στους αγωνιστικούς χώρους.

Η πιλοτική λειτουργία του προγράμματος θα έχει ισχύ μέχρι το 2024 και θα αφορά μόνο τους καταναλωτές που αγοράζουν BMW στην Γερμανία. Αργότερα είναι πολύ πιθανό να επεκταθεί και σε άλλες χώρες, ανάλογα με την ζήτηση.

Advertisement
Advertisement

Η BMW έχει ανακοινώσει επίσης ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή θα είναι εγκατεστημένη σε όλα τα νέα της μοντέλα, μεταξύ των οποίων και της νέας σειράς 5 που θα έρθει μέσα στην χρονιά.

Το περιεχόμενο που προβάλλεται στην μεγάλη κυρτή οθόνη των 14,9 ιντσών της νέας σειράς 7 είναι κυρίως τα higlights του αγώνα, καθώς και στοιχεία που αφορούν την εξέλιξη του παιχνιδιού. Μικρά διαστήματα δράσης εντός του γηπέδου θα προβάλλονται ζωντανά κατά την διάρκεια εξέλιξη του αγώνα.

Advertisement

Η εικόνα μπορεί να προβάλλεται και στην τεράστια οθόνη των 31 ιντσών στα πίσω καθίσματα. Για να ενεργοποιηθεί η εφαρμογή θα πρέπει να υπάρχει σύνδεση 5G με την κάρτα eSIM που υπάρχει ήδη στο αυτοκίνητο.

Πάντως για λόγους ασφαλείας, το περιεχόμενο αυτό θα προβάλλεται με το αυτοκίνητο σταματημένο. Αργότερα πάντως, όταν θα αρχίσει να εφαρμόζεται η αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, ο οδηγός θα μπορεί πλέον ελεύθερα να παρακολουθεί απερίσπαστος τον αγώνα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η πιο δημοφιλής BMW Μ
Απίστευτο: BMW M5 νεκροφόρα στην Αθήνα…
Αυτό είναι το ταμπλό των νέων ηλεκτρικών BMW