Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια έκδοση της Corvette θα παρουσιαστεί προσεχώς;

Ελλάδα 13:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια έκδοση της Corvette θα παρουσιαστεί προσεχώς;

ΝΕΑ

Ποια έκδοση της Corvette θα παρουσιαστεί προσεχώς;

ΝΕΑ

Η Chevrolet πρόκειται να παρουσιάσει σε λίγες μέρες μια ειδική έκδοση της Corvette στο Rolex 24 στη Daytona την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου. Οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο σχετικά με το μοντέλο, ωστόσο το newsauto.gr έχει τις δικές του έγκυρες πηγές, οι οποίες αναφέρουν πως ενδέχεται να πρόκειται για κάποιο οιωνό μιας νέας γενιάς, η οποία θα υιοθετεί αρκετά αγωνιστικά γονίδια.

Advertisement
Advertisement

Το τυπικό σκέλος αναφέρει “Corvette Special Edition 2019 στο Chevrolet Experience”, αυτό δεν υπονοεί ούτε διακριτικά κάποιο νέο μοντέλο. Η αποκάλυψη ίσως συνδέσει το αυτοκίνητο με τους αγώνες, οπότε απομένει να δούμε. Η ειδική έκδοση της νέας Corvette θα μπορούσε να έχει εορταστικό χαρακτήρα ελέω της τοποθέτησης του κινητήρα στον εμπρός άξονα αντί για το κέντρο. Σύμφωνα με τη Chevrolet η σημερινή γενιά της Corvette θα συνεχίσει να πωλείται παράλληλα με την μελλοντική. Ωστόσο, το νέο μοντέλο πιθανότατα αναμένεται να κυριαρχήσει στις πίστες όσο και στο ενδιαφέρον των καταναλωτών στο μέλλον. Η χρονική στιγμή της αποκάλυψης αυτής της ειδικής έκδοσης θα δώσει στους πιστούς της Corvette μια χρυσή ευκαιρία να δείξουν την αγάπη τους στο σπορ αυτοκίνητο της Αμερικής. Η Chevy εισήγαγε δύο ειδικές εκδόσεις το 2017.

Η έκδοση Carbon 65 για τη Grand Sport και η Z06 η οποία προσέθεσε κομμάτια από ανθρακονήματα στην μπροστινή αεροτομή, στις πλευρικές ποδιές, στο πίσω σπόιλερ, στους αεραγωγούς των φτερών αλλά και στην καμπίνα. Διατέθηκαν σε κεραμικό Matrix Gray εξωτερικό χρώμα και είχαν γυαλιστερούς μαύρους τροχούς. Ο Bowtie προσέφερε 650 από αυτά παγκοσμίως. Η εταιρεία περιόρισε το Grand Sport Admiral Blue Heritage Edition σε μόλις πέντε κομμάτια και ήταν αποκλειστικά διαθέσιμα στην Ιαπωνία. Εκτός από το σκούρο μπλε χρώμα, τα μοντέλα είχαν μια λευκή λωρίδα στο καπό και τους τροχούς. Επίσης, κόκκινες λωρίδες τόνισαν τα εμπρός φτερά όπως επίσης περιμετρικά και τους τροχούς.

Advertisement
Advertisement