Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Peugeot e-2008: Με 3 προγράμματα οδήγησης

Ελλάδα 8:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot e-2008: Με 3 προγράμματα οδήγησης

ΝΕΑ

Peugeot e-2008: Με 3 προγράμματα οδήγησης

ΝΕΑ

Το Peugeot e-2008 συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική compact εμφάνιση, την πρακτικότητα ενός SUV, ενώ χαρίζει βελούδινη και αθόρυβη κίνηση.

Advertisement
Advertisement

Η μετακίνηση με ένα ηλεκτρικό μοντέλο είναι ευχάριστη και άνετη. Το Peugeot e-2008 κινείται από έναν προηγμένο ηλεκτροκινητήρα 136 ίππων και 260 Nm ροπής, ενώ μπορεί ο χρήστης να επιλέξει τον στιλ μετακίνησής του. Πώς;

Το e-2008 εφοδιάζεται με τρία 3 προγράμματα λειτουργίας που αλλάζουν τις παραμέτρους οδήγησης ανάλογα με τις προτιμήσεις του οδηγού και τις συνθήκες του δρόμου. Το Sport με έμφαση εστιάζει στις επιδόσεις και στη μοναδική αίσθηση που προσφέρει ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αποδίδοντας τη μέγιστη ισχύ και ροπή του κινητήρα. Το Normal προορίζεται για καθημερινή χρήση, προσφέροντας το μέγιστο επίπεδο άνεσης και ισορροπίας ανάμεσα στην απόδοση και την αυτονομία, ενώ το Εco για βελτιστοποίηση της αυτονομίας.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχουν επίσης και δύο προγράμματα για ανάκτηση της ενέργειας μέσω της πέδησης, με το πιο ισχυρό από αυτά να παρέχει και την δυνατότητα οδήγησης με ένα μόνο πεντάλ.

Η ηλεκτρική ενέργεια αποθηκεύεται σε μια μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 50 kWh, η οποία υπόσχεται 345 χλμ. αυτονομίας (βάσει WLTP), ένα νούμερο υπεραρκετό για τις μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Μάλιστα, εντός αστικού φόντου, αυτή η τιμή αυξάνεται ακόμα περισσότερα. Πιο συγκεκριμένα, ίσως φτάνει και τα +40 χλμ.

Advertisement

Επίσης εφόσον χρησιμοποιηθεί με τον κατάλληλο προγραμματισμό, το Peugeot e-2008 μπορεί να αποτελέσει πιστό συνοδοιπόρο και για μεγάλα ταξίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Peugeot 3008 1.5 BlueHDi 130 PS
Peugeot: Ελληνικές πρωτιές για τα μοντέλα της
Peugeot e-208 & e-2008: Με αυξημένη αυτονομία και κορυφαία χαρακτηριστικά απόδοσης

Advertisement