Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Peugeot: Διαθέσιμα και online τα επαγγελματικά

Ελλάδα 11:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot: Διαθέσιμα και online τα επαγγελματικά

Fleet Cars

Peugeot: Διαθέσιμα και online τα επαγγελματικά

Fleet Cars

Όλα τα μοντέλα της βραβευμένης σειράς των ελαφρών επαγγελματικών της Peugeot, είναι τώρα διαθέσιμα για online αγορά στη Βρετανία.

Advertisement
Advertisement

Η βραβευμένη σειρά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Peugeot είναι πλέον διαθέσιμη για κράτηση online μέσω της υπηρεσίας «Peugeot Buy Online» στη Βρετανία. Οι πελάτες μπορούν να μιλήσουν με έναν ειδικό από τη μάρκα μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, να διαμορφώσουν και να κάνουν κράτηση για το όχημα που επιθυμούν από την άνεση του σπιτιού τους. Η ομάδα της Peugeot θα έρθει έπειτα σε επαφή με τon πελάτη για να ολοκληρώσει τις ρυθμίσεις και τις λεπτομέρειες της παραγγελίας και να κανονίσει είτε μια δωρεάν παράδοση στην επιλεγμένη διεύθυνση, είτε την παράδοση από την αντιπροσωπεία της Peugeot που εξυπηρετεί καλύτερα τον πελάτη.

Advertisement
Advertisement

Το «Peugeot Buy Online» έχει επεκταθεί για να επιτρέψει κρατήσεις της πολυβραβευμένης σειράς των Peugeot van, η οποία περιλαμβάνει τα Partner, Expert και Boxer. Όλα τα οχήματα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για παράδοση εντός λίγων εβδομάδων. Η υπηρεσία προσφέρει μια επιλογή προσφορών για άμεση αγορά, με χρηματοδότηση ή ακόμα και με μίσθωση. Η Peugeot έχει υιοθετήσει τα πλέον σύγχρονα πρότυπα υγιεινής και κοινωνικής απόστασης για το πρόγραμμα παράδοσης οχημάτων. Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών του, προστατευτικά καλύμματα χρησιμοποιούνται στο τιμόνι, στο κάθισμα και το δάπεδο, ενώ η τελική «πινελιά» απολύμανσης της καμπίνας, πραγματοποιείται λίγα λεπτά πριν την παράδοση του αυτοκινήτου στον ιδιοκτήτη του.