Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πετάς με Delta; Έρχεται και σε παίρνει μία Porsche 911 GT3 RS!

Ελλάδα 16:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πετάς με Delta; Έρχεται και σε παίρνει μία Porsche 911 GT3 RS!

ΝΕΑ

Πετάς με Delta; Έρχεται και σε παίρνει μία Porsche 911 GT3 RS!

ΝΕΑ

Θα ήταν υπέροχο αν κάθε φορά που βιαζόσουν να προλάβεις την επόμενη πτήση, ερχόταν μία 911 GT3 RS να σε «πετάξει» στην πύλη.

Advertisement
Advertisement

Όλοι λίγο πολύ έχουμε βρεθεί στην αγχωτική κατάσταση όπου πρέπει να προλάβουμε την πτήση ή την ανταπόκριση και τρέχουμε σαν τον Βέγγο στους διαδρόμους του αεροδρομίου. Για κάθε τέτοια περίπτωση λοιπόν, η αεροπορική Delta προσφέρει μία απολαυστική για τον επιβάτη λύση.

Η Delta φέρεται να έχει στρατολογήσει μία Porsche 911 GT3 RS στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, η οποία θα μεταφέρει κάθε επιβάτη ο οποίος έχει να προλάβει μία πτήση, όταν η ώρα αναχώρησης πέφτει πολύ κοντά με την ώρα προσγείωσης της προηγούμενης πτήσης.

Ας το κάνουμε λίγο εικόνα. Το αεροπλάνο με το οποίο πετάτε προσγειώνεται, αποβιβάζεστε φουριόζος να προλάβετε αυτό του επόμενου προορισμού και ξαφνικά βλέπετε την πιο σκληροπυρηνική 911 που υπάρχει να σας περιμένει για να σας πάει «πετώντας» στην επόμενη πύλη.

Advertisement
Advertisement

Αυτό το τέλειο -για κάθε petrolhead και αμαξάκια- πρόγραμμα, είναι απόρροια της μακροχρόνιας συνεργασίας που έχει η Delta με την Porsche.

Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που οι δύο εταιρείες συνεργάζονται για τέτοιο σκοπό, αφού το περασμένο καλοκαίρι είδαμε μία 918 να μεταφέρει επιβάτες από το ένα σημείο στο άλλο στο αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ της Ατλάντα.

Advertisement

Παρότι η συγκεκριμένη κίνηση είναι περισσότερο μάρκετινγκ και αναμένεται να αποβεί κερδοφόρα και για την αυτοκινητοβιομηχανία και για την αεροπορική, εμείς λέμε ένα μεγάλο «ΝΑΙ» στην εμπειρία να μας κάνει μία σύντομη βόλτα η ισχυρότερη 911 παραγωγής που κατασκευάστηκε ποτέ!

Βέβαια, υποθέτουμε ότι οι πιο… εύποροι και καλύτεροι πελάτες της Delta θα έχουν τέτοια μεταχείριση. Σε κάθε περίπτωση, είναι μία πολύ έξυπνη κίνηση μάρκετινγκ που μπορεί να τελειώσει το άγχος του «να προλάβω» και ταυτόχρονα να σου χαρίσει ένα βίωμα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αγοράζεις σπίτι και παίρνεις δώρο μία Porsche! (+video)
Δείτε, αλλά κυρίως ακούστε, την Porsche 911 GT3 (+video)
Porsche 911 S/T vs Porsche 901: Χάσμα 60 ετών