Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αγοράζεις σπίτι και παίρνεις δώρο μία Porsche! (+video)

Ελλάδα 15:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αγοράζεις σπίτι και παίρνεις δώρο μία Porsche! (+video)

ΝΕΑ

Αγοράζεις σπίτι και παίρνεις δώρο μία Porsche! (+video)

ΝΕΑ

Ακούγεται πολύ ωραίο το να πας σε έναν κτηματομεσίτη για την αγορά σπιτιού και αφού τα βρείτε να σου λέει «και αυτή η 911 GT3 δώρο».

Advertisement
Advertisement

Φανταστείτε όλοι να αγοράζαμε από έναν κτηματομεσίτη ο οποίος για κάθε του πώληση δίνει μία Porsche στον αγοραστή. Θα ζούσαμε σε μία εποχή όπου τα σπορ μοντέλα της γερμανικής μάρκας θα είχαν κατακλύσει στους δρόμους αντί για πιο συμβατικά αυτοκίνητα.

Κάτι τέτοιο πάει να συμβεί χάρη στην Erin Price Emery, μία κτηματομεσίτρια από τον Καναδά η οποία σκοπεύει να δώσει σε κάθε πελάτη που θα αγοράσει σπίτι ιδιοκτησίας της, μία ολοκαίνουρια Porsche να την κρατήσει δική του!

Αυτό το ντιλ υπάρχει και διατίθεται αποκλειστικά από τον Όμιλο Price Emery. Προς το παρόν, δεν έχει γνωστοποιηθεί ποια μοντέλα Porsche δίνονται στους αγοραστές, αλλά γνωρίζουμε ότι αν κάποιος αγοράσει το ρετιρέ σε μία από τις ιδιοκτησίες-κτίρια του Ομίλου, τότε παίρνει μία 911 GT3. Επίσης, μία από τις επιλογές είναι οι καινούριες Cayenne και Taycan.

Advertisement
Advertisement

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erin Price Emery | Vancouver Realtor (@erinpriceemery)

Advertisement

Το ένα από τα δύο κτίρια, αυτό του Βανκούβερ, αναμένεται να φτάσει τους 60 ορόφους και το σύνολο των διαμερισμάτων τα 358. Το εγχείρημα θα έχει ολοκληρωθεί τον χειμώνα του 2029, επομένως από τότε και μετά, η περιοχή ίσως γεμίσει με Porsche.

Advertisement

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραστούν σε μία σπέσιαλ εκδήλωση που θα λάβει χώρα στις 3 Μαρτίου στο Βανκούβερ και θα μπορούν εκεί, επί τόπου να κλείσουν σπίτι και… δώρο μία Porsche. Όλως τυχαίως, η εκδήλωση θα γίνει στο κεντρικό κατάστημα της Porsche στο Βανκούβερ.

Βέβαια, από όλη αυτήν την ιστορία εγείρονται πολλά ερωτήματα, όπως πόσο θα κοστίζει το φθηνότερο διαμέρισμα, ποιο μοντέλο αποκτάς, είναι επιλογή σου ή σου δίνουν μία Porsche στην τύχη;

Σε κάθε περίπτωση, είναι μία έξυπνη τακτική μάρκετινγκ που θα φανεί κατά πόσο θα πιάσει τόπο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: