Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Περισσότερες εικόνες από το εσωτερικό του Skoda Scala

Ελλάδα 0:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Περισσότερες εικόνες από το εσωτερικό του Skoda Scala

ΝΕΑ

Περισσότερες εικόνες από το εσωτερικό του Skoda Scala

ΝΕΑ

Μετά την πρώτη «επίσημη» ματιά στο εσωτερικό του επερχόμενου Scala, η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα πλήρες σετ φωτογραφιών από τον εσωτερικό κόσμο του μοντέλου που θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα του στις 6 Δεκεμβρίου, στο Τελ Αβίβ!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Μία εβδομάδα λοιπόν πριν μας συστηθεί με κάθε επισημότητα ο αντικαταστάτης του Rapid στη γκάμα της Τσέχικης μάρκας, έχουμε τις εικόνες που επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που έλεγαν πως θα αποτελούσε βήμα προς τα… πάνω σε ότι αφορά στην ποιότητα και τον εξοπλισμό.

Με Virtual Cockpit και συστήματα infotainment με τις μεγαλύτερες οθόνες στην κατηγορία, έρχεται αρκετά εξοπλισμένο ώστε να πρωταγωνιστήσει σε μία άκρως ανταγωνιστική κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Το ταμπλό αντηχεί το νέο, δυναμικό design του εξωτερικού του αυτοκινήτου (αυτό θα το δούμε την επόμενη εβδομάδα) και αν κρίνουμε από τις ομοιότητες που συναντάμε ήδη σε σχέση με το Vision RS, περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε πόσες θα είναι και στην εξωτερική εικόνα του οχήματος. Είναι αλήθεια πάντως πως το πρωτότυπο που είδαμε στο Παρίσι, κέρδισε ειδικούς και κοινό.

Κι αν συνηθίζεται στις εκδόσεις παραγωγής να λείπουν οι ακρότητες, περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η μίξη στην οποία έχουν καταλήξει οι άνθρωποι της Skoda για το νέο της χάτσμπακ.

skoda-scala-interior-c640

Advertisement

Στο εσωτερικό πάντως η μίξη είναι όπως χαρακτηριστικά λένε οι Τσέχοι ανάμεσα σε «…εργονομία και συναισθηματική έλξη, σε ένα ιδιαίτερα εκφραστικό και ξεχωριστό design».

skoda-scala-interior-a640

Advertisement

Μία μεγάλη, έγχρωμη οθόνη κεντρικά τοποθετημένη και ψηλά στο πεδίο του οδηγού, μαζί με ένα ολοκαίνουργιο πίνακα οργάνων, δίνουν μία ισχυρή πρώτη εντύπωση. Η οθόνη μπορεί να φτάσει σε μέγεθος τις 9,2 ίντσες και είναι η μεγαλύτερη στην κατηγορία, προφέροντας πλήθος πληροφοριών.

skoda-scala-interior-d640

Αναζητώντας περισσότερες λεπτομέρειες, θα σταθούμε στην καμπυλωτή, μονοκόμματη φάσα που περικλείει την οθόνη στο κάτω μέρος της και διατρέχει οριζόντια το ταμπλό, μέχρι το σχήμα των διακοπτών ή τον τρόπο που αναπτύσσονται οι αεραγωγοί που μοιάζουν να καταλήγουν επιθετικά στο εσωτερικό των θυρών.

Advertisement

skoda-scala-interior-e640

Σε συνδυασμό με νέα χρώματα και υλικά, επιφάνειες πρωτότυπης υφής και ακριβή αίσθηση σε οτιδήποτε μπορεί να αγγίξει το μάτι ή το χέρι, η εντύπωση που δημιουργείται είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή και ευχάριστη.

Μένει να δούμε και την εξωτερική του εμφάνιση.