Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche: Περισσότερες οι Taycan από τις 911 στο μέλλον

Ελλάδα 20:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Porsche: Περισσότερες οι Taycan από τις 911 στο μέλλον

ΝΕΑ

Porsche: Περισσότερες οι Taycan από τις 911 στο μέλλον

ΝΕΑ

Ήδη με τις παραγγελίες που έχει συγκεντρώσει η Porsche για το νέο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της, αμφισβητείται η πρωτοκαθεδρία της 911 στις πωλήσεις.

Advertisement
Advertisement

 

Πιο γρήγορα από όσο υπολογιζόταν, η ηλεκτρική Taycan θα ξεπεράσει σε ζήτηση την «πατροπαράδοτα» βενζινοκίνητη 911. Συγκεκριμένα, από τα στοιχεία που ανακοινώνει η Porsche, έχει ήδη δεχτεί 30.000 παραγγελίες για το ηλεκτρικό της μοντέλο που θα αρχίσει να παραδίδεται στους αγοραστές από το επόμενο έτος. Κάπως έτσι, η εταιρεία είναι «αναγκασμένη» να αυξήσει την ετήσια παραγωγή του αυτοκινήτου στις 40.000 μονάδες, μια και προβλέπεται πως το ενδιαφέρον του κοινού θα σημειώσει περαιτέρω αύξηση στο άμεσο μέλλον (και αφού αρχίσουν να κυκλοφορούν τα πρώτα αυτοκίνητα στους δρόμους).

Advertisement
Advertisement

Με τιμές που όπως αναμένεται θα κυμαίνονται από τα 74.800 ευρώ, έως τα 97.800 ευρώ, η Taycan μπαίνοντας στα «τιμολογιακά χωράφια» και της Panamera, αναμένεται να κάνει την έκπληξη στο άμεσο μέλλον και να περάσει μπροστά σε επίπεδο πωλήσεων. Αξίζει να σημειώσουμε πως η επιτυχία της Taycan θα ανεβάσει πολύ το κύρος του Volkswagen Group που αντίστοιχα, θα λανσάρει ηλεκτρική γκάμα, αρχίζοντας από το επόμενο έτος. Συνεπώς, είναι σημαντικό για ολόκληρο τον Όμιλο να επιβεβαιωθεί η αίσθηση πως η αποδοχή της Taycan θα ξεπεράσει τις προσδοκίες.