Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Περισσότερες από 250.000 παραγγελίες για το Astra

Ελλάδα 20:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Περισσότερες από 250.000 παραγγελίες για το Astra

ΝΕΑ

Περισσότερες από 250.000 παραγγελίες για το Astra

ΝΕΑ

Πρώτα κέρδισε τους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου, κατακτώντας τίτλους όπως το ‘Χρυσό Τιμόνι’, το ‘Πιο Λογικό Αυτοκίνητο’ και το  ‘Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016’. Έπειτα, κέρδισε και το κοινό αφού η το νέο Opel Astra έχει πλέον ξεπεράσει τις 250.000 παραγγελίες σε όλη την Ευρώπη! Αριθμός που αφορά τόσο στην 5θυρη όσο και στη Sports Tourer έκδοση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

«Ελαφρύτερο, πιο ευέλικτο και με κορυφαίες τεχνολογίες που κάνουν τη οδήγηση πιο ξεκούραστη. Aυτό είναι το νέο μας Astra. Υποσχεθήκαμε μία μεγάλη επιτυχία στην κατηγορία των συμπαγών και κρατήσαμε την υπόσχεσή μας. Με πλείστες καινοτομίες, σπάνιες μέχρι πρότινος σε αυτή την κατηγορία, η νεότερη γενιά των Astra και Astra Sports Tourer γίνεται και πάλι bestseller», σχολίασε ο CEO της Opel CEO Dr. Karl-Thomas Neumann.

Τόσο το πεντάθυρο Astra όσο και η έκδοση Sports Tourer βασίζονται σε νέα αρχιτεκτονική που μείωσε το βάρος του οχήματος μέχρι 200 kg. Διαθέτει νέα γενιά κινητήρων με γνώμονα το συνδυασμό απόδοσης και οικονομίας ενώ δοθεί έμφαση στη συνδεσιμότητα, με το σύστημα Opel OnStar να κλέβει την παράσταση.

Advertisement
Advertisement

Opel-Astra-2015-int-b640

Επίσης με αυτό το μοντέλο η γερμανική εταιρεία θέλει να κάνει τεχνολογίες και στοιχεία από υψηλότερες κατηγορίες προσιτά σε μία ευρεία βάση πελατών, όπως το προσαρμοζόμενο σύστημα φωτισμού matrix IntelliLux LED. Αυτό επιτρέπει την οδήγηση εκτός πόλης με ενεργοποιημένη πάντα την αντιθαμβωτική μεγάλη σκάλα φώτων, αυξάνοντας την ασφάλεια για όλους τους χρήστες των δρόμων αλλά και το επίπεδο άνεσης για τον οδηγό. Στο ίδιο πλαίσιο, ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει πληθώρα συστημάτων ασφαλείας.