Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Περισσότερα από 45 Ford Raptor κάνουν… απόβαση στο Καρπενήσι

Ελλάδα 13:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Περισσότερα από 45 Ford Raptor κάνουν… απόβαση στο Καρπενήσι

ΝΕΑ

Περισσότερα από 45 Ford Raptor κάνουν… απόβαση στο Καρπενήσι

ΝΕΑ

Στην Ευρυτανία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 7-10 Μαρτίου το 5ο Raptor trophy, το οποίο θα έχει πολύ… λάσπη.


Advertisement
Advertisement

Το Ford Raptor μπορεί να είναι ένα επαγγελματικό Pick-up όχημα αλλά όπως έχει αποδειχτεί είναι ένα από τα πλέον κατάλληλα για εξορμήσεις στη φύση. Οι ιδιοκτήτες του, που είναι πλέον χιλιάδες στην Ελλάδα δεν το θεωρούν ως ένα απλό όχημα που τους μεταφέρει από το σημείο Α στο… Β και απλά το χρησιμοποιούν για τις επαγγελματικές τους δουλειές.

Ως διπλοκάμπινο όχημα, έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει με άνεση έως και πέντε επιβάτες οι οποίοι μπορούν να βιώσουν την πολυτέλεια που συναντά κανείς σε premium επιβατικά οχήματα. Από τα υλικά, tα δέρματα, την τεράστια οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα, μέχρι και τον εξοπλισμό που είναι υπερπλήρης.

Στα παραπάνω αν προσθέσουμε και τις ικανότητες που έχει τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου, αναφερόμαστε στο όχημα που είναι «όλα σε ένα». Για τη δουλειά, την οικογένεια αλλά και τα χόμπι.

Με 45 οχήματα και 150 συμμετέχοντες

Advertisement
Advertisement

Αυτός είναι και ο λόγος που οι ιδιοκτήτες τους τα χαίρονται και με το παραπάνω και έχουν δημιουργήσει το Raptor Club Greece όπου με κάθε ευκαιρία παίρνουν τα… βουνά.

Αυτή τη φορά σειρά έχει το 5ο Raptor Trophy το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 7-10 Μαρτίου στην Ευρυτανία. Σχεδόν 45 οχήματα με 150 συμμετέχοντες θα δώσουν βροντερό παρών σε μία ακόμα εκδρομή και θα βιώσουν από πρώτο χέρι την μαγεία της εκτός δρόμου οδήγησης.

Τσικνοπέμπτη…

Οι συμμετέχοντες θα έχουν έδρα το Καρπενήσι και από εκεί θα ξεκινούν τις εξορμήσεις στα γύρω βουνά. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Πέμπτη θα γίνει η συγκέντρωση στο Καρπενήσι ενώ θα υπάρξει και ενημέρωση τόσο για τις διαδρομές όσο και για την οδήγηση σε ιδιαίτερες συνθήκες.

Advertisement

Να σημειώσουμε ότι, την οργάνωση έχει αναλάβει η ΕΥ ΖΗΝ Greece ενώ η πρώτη μέρα θα ολοκληρωθεί με πολύ κρέας λόγω Τσικνοπέμπτης.

Raptor απ’ όλη την Ελλάδα

Το βασικό πρόγραμμα αφορά τις ημέρες, Παρασκευή και Σάββατο. Οι συμμετέχοντες θα καλύψουν τις διαδρομές, Πινακάκια – Χελιδόνα αλλά και Καλιακούδα – Κρικελοπόταμος. Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν δίπλα σε λίμνες, ποτάμια με την τιμητική της να έχει η… λάσπη. Επιπλέον θα υπάρξουν παιχνίδια, κυνήγι θησαυρού για παιδιά, ενώ θα γίνουν απονομές και θα δοθούν πολλά δώρα.

Advertisement

Τα Ford Raptor που θα λάβουν μέρος στο 5ο Raptor Trophy θα έρθουν από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Κώ, Σαντορίνη, Πάτρα, Λάρισα, Βόλο, Γιάννενα, Ναύπακτο κ.ά. Την εκδήλωση στηρίζει η Ford Βροχίδης – Χατζής που έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη.