ΝΕΑ

Παρκαδόρος παίρνει αυτοκίνητο για μια μικρή βόλτα, αλλά… (+video)

Ελλάδα 13:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρκαδόρος παίρνει αυτοκίνητο για μια μικρή βόλτα, αλλά… (+video)

ΝΕΑ

Παρκαδόρος παίρνει αυτοκίνητο για μια μικρή βόλτα, αλλά… (+video)

ΝΕΑ

O εφιάλτης κάθε οδηγού που αφήνει το αυτοκίνητό του σε… άτακτους παρκαδόρους ζωντανεύει σε ένα ασύλληπτο περιστατικό.

Advertisement
Advertisement

Μία εφιαλτική εμπειρία έζησε ένας οδηγός στην Ατλάντα των ΗΠΑ, ο οποίος είδε τους χειρότερους φόβους του να γίνουν πραγματικότητα όταν παρέδωσε τα κλειδιά του σε έναν παρκαδόρο, μόνο και μόνο για να καταστραφεί η ολοκαίνουργια Cadillac CT5-V Blackwing του 2022 μέσα σε μόλις 42 δευτερόλεπτα από την απομάκρυνσή του.

Ο παρκαδόρος, που καταγράφηκε από τον ειδικό πρόγραμμα παρακολούθησης  επιδόσεων του αυτοκινήτου, αποφάσισε να κάνει μια βόλτα με το σεντάν υψηλών επιδόσεων, ελπίζοντας να το επιστρέψει χωρίς να το καταλάβει ο ιδιοκτήτης του. Ωστόσο, το σχέδιό του πήγε γρήγορα στραβά.

Οδηγώντας για μόλις 160 μέτρα, με ταχύτητες που μόλις ξεπερνούσαν τα 64 χλμ/ώρα, ο παρκαδόρος επιχείρησε μια παράνομη αναστροφή σε δρόμο με πολλές λωρίδες κυκλοφορίας, προκαλώντας σύγκρουση με ένα Dodge Challenger που πλησίαζε.

Advertisement
Advertisement

Η σύγκρουση έστειλε το Blackwing να περιστραφεί, με αποτέλεσμα να προκληθούν σημαντικές ζημιές στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και να ενεργοποιηθούν και οι δύο μπροστινοί πλευρικοί αερόσακοι.

Ο παρκαδόρος απολύθηκε αμέσως από τον εργοδότη του, την National Parking, αλλά η επίλυση της κατάστασης παραμένει ασαφής για το ποιος πληρώνει τι.

Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, η σύντομη βόλτα με το αυτοκίνητο δεν απέφερε σχεδόν κανένα ουσιαστικό όφελος για τον παρκαδόρο, καθιστώντας το περιστατικό μια άσκοπη και ατυχή σπατάλη, χωρίς να “χαρεί” λίγο το αυτοκίνητο.

Advertisement

Η εικόνα πάντως της κατεστραμμένης Cadillac θα πρέπει να προβληματίσει όλους όσους δίνουν τα κλειδιά τους σε παρκαδόρους που δεν γνωρίζουν, καθώς τέτοια περιστατικά δεν είναι σπάνια. Έστω και χωρίς αυτή την δυσάρεστη κατάληξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Video: Παρκαδόρος χτύπησε αυτοκίνητα 800.000 ευρώ
Είδε το χάρο με τα μάτια της (+video)
Κακή στιγμή για ένα Toyota GR Yaris – Τι απαντά ο οδηγός

Advertisement