Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παραβάτες 25 στους 100 οδηγούς οχημάτων!

Ελλάδα 3:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παραβάτες 25 στους 100 οδηγούς οχημάτων!

ΝΕΑ

Παραβάτες 25 στους 100 οδηγούς οχημάτων!

ΝΕΑ

Με κλήση έφυγαν από τα μπλόκα της Τροχαίας 261 ιδιοκτήτες οχημάτων σε σύνολο 1.095 που ελέγχθηκαν σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία.

Advertisement
Advertisement

«Μπλόκα» σε όλη τη Δυτική Ελλάδα έστησε η Ελληνική Αστυνομία την περασμένη Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 με αποτέλεσμα να βεβαιωθούν πάνω από 260 παραβάσεις σε μόλις λίγες ώρες αποδεικνύοντας ότι οι οδηγοί στις συγκεκριμένες Περιφέρειες κινούνται χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας με ανυπολόγιστες συνέπειες για την οδική ασφάλεια.

Ειδικότερα στο πλαίσιο της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων οι υπηρεσίες Τροχαίας των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, έλεγξαν 1.095 οχήματα και βεβαίωσαν 261 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Advertisement
Advertisement

Πέραν όμως των παραβάσεων οι αστυνομικοί της Τροχαίας συνέλαβαν και 11 άτομα για επικίνδυνες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και επιπλέον 8 για παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς, 2 άτομα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, 2 άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις και επιπλέον 2 άτομα για λοιπά αδικήματα.

Η Ελληνική Αστυνομία υπενθυμίζει ότι οι στοχευμένες δράσεις για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, εντάσσονται στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και θα συνεχισθούν σε όλη την Περιφέρεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτσι θα μάθεις τα μπλόκα & τις κάμερες της Τροχαίας!
Σοκ! Η Τροχαία έκοβε 655 κλήσεις καθημερινά στην Αττική
Που βεβαιώθηκαν 172 κλήσεις σε μόλις 6 ώρες;