Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φωτιά σε Lamborghini Huracan Performante σε βενζινάδικο (+Videos)

Ελλάδα 12:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φωτιά σε Lamborghini Huracan Performante σε βενζινάδικο (+Videos)

ΝΕΑ

Φωτιά σε Lamborghini Huracan Performante σε βενζινάδικο (+Videos)

ΝΕΑ

Η Lamborghini Huracan Performante είναι ένα από τα πλέον “hot” υπεραυτοκίνητα. Ωστόσο, ούτε και ο ιδιοκτήτης της θα μπορούσε να προβλέψει αυτό που έγινε σε πρατήριο καυσίμων στις Η.Π.Α. καθώς μια… οσκαρική γκάφα έστειλε την Huracan στον άλλο κόσμο. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Ευτυχώς δεν βλέπουμε κάθε μέρα να καίγονται Lamborghini στην άκρη του δρόμου. Υπάρχουν όμως και αυτές οι λίγες φορές που “όλα γίνονται” πόσω μάλλον όταν μιλάμε για βενζινάδικο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δύο Lambprhini λοιπόν ανεφοδιάζονται σε ένα βενζινάδικο και στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω ο παρεβρισκόμενος Parker Gelber, τραβάει με το κινητό του σχολιάζοντας τα δύο μοντέλα της ιταλικής εταιρίας. Καθώς ο Gelber καταγράφει τις δύο Lamborghini ένα SUV που βρίσκεται στις αντλίες από την άλλη μεριά ξεκινάει και, σαν σε εκπομπή με γκάφες, παίρνει μαζί του και την αντλία που την έχει ξεχάσει στο ρεζερβουάρ ξεριζώνοντάς τη! Το σκηνικό εκτυλίσσεται ακριβώς πάνω από τον κυριολεκτικά καυτό κινητήρα της Lamborghini και από εκεί και πέρα δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες προβλέψεις, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο βίντεο που ακολουθεί.

Στο δεύτερο βίντεο που ανάρτησε ο συγκερκιμένος χρήστης στον λογαριασμό του σε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης βλέπουμε και το αποτέλεσμα με την Lamborghini να έχει πάρει φωτιά για τα καλά. Στην σχετική ενημέρωση που κάνει ο Gelber αναφέρει πως δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ σύντομα μετά το γεγονός βρέθηκε και ο αφηρημένος οδηγός του SUV που έστειλε την Huracan στον άλλο κόσμο.

Advertisement
Advertisement