Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παραμένει και το 2021 στη Mercedes AMG F1 o Wolff

Ελλάδα 14:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παραμένει και το 2021 στη Mercedes AMG F1 o Wolff

ΝΕΑ

Παραμένει και το 2021 στη Mercedes AMG F1 o Wolff

ΝΕΑ

Τέλος στην αβεβαιότητα σχετικά με το άμεσο μέλλον του έβαλε ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Toto Wolff.

Advertisement
Advertisement

Ο Αυστριακός που έχει παραδεχθεί πως ετοιμάζει τη διάδοχη κατάσταση στο ρόλο του επικεφαλής της γερμανικής ομάδας που έχει γράψει ιστορία στη Formula 1 έχοντας επτά συνεχόμενους τίτλους κατασκευαστών στο ενεργητικό της (και επτά τίτλους οδηγών αφού και ο φετινός σε οδηγό της θα ανήκει), έριξε φως σχετικά με τις προθέσεις του. Κι αυτές τον βρίσκουν και το 2021 στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

«Νομίζω πως θα συνεχίσω για ένα περίπου χρόνο», επιβεβαίωσε ο Αυστριακός μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο της πατρίδας του, ORF.

bottas-austria20-leads-hamilton-a1000x600

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, στην διευκρινιστική ερώτηση για το αν θα παραμείνει και με τον ίδιο ρόλο, o 48χρονος μάνατζερ απάντησε και πάλι καταφατικά. Έδωσε όμως και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πλάνα του για τη διάδοχη κατάσταση.

«Νομίζω πως τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι πολύ ενδιαφέροντα άρα όσο απολαμβάνω αυτό που κάνω, θα συνεχίσω ότι κάνω. Ξέρω πως σταδιακά πρέπει να βρω και να εκπαιδεύσω τον αντικαταστάτη μου, που την επόμενη σεζόν θα μπορούσε να βρίσκεται στο πλευρό μου», συνέχισε ο Wolff.

Ο Αυστριακός εντάχθηκε στο δυναμικό της Mercedes AMG F1 τον Ιανουάριο του 2013 και υπό τη δική του ηγεσία η γερμανική ομάδα έχει γνωρίσει πρωτόγνωρες επιτυχίες.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
F1 Vlog για όσα έγιναν στο GP Εμίλια Ρομάνια (video)

Advertisement

O No1 μηχανικός του Hamilton μιλάει αποκλειστικά στο NewsAuto

O Αγωνιστικός Διευθυντής της Mercedes F1, Ron Meadows, αποκλειστικά στο NewsAuto!