Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παραλίγο τραγωδία στην Ε.Ο. Ιωαννίνων-Άρτας

Ελλάδα 8:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παραλίγο τραγωδία στην Ε.Ο. Ιωαννίνων-Άρτας

ΝΕΑ

Παραλίγο τραγωδία στην Ε.Ο. Ιωαννίνων-Άρτας

ΝΕΑ

Άγιο είχαν όσοι οδηγοί έτυχε να κινούνται νωρίτερα σήμερα στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Άρτας, καθώς ένας οδηγός φορτηγού μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Advertisement
Advertisement

Είναι από τις στιγμές που όλοι ευχόμαστε να μην μας τύχει όταν οδηγούμε και ιδίως όταν ταξιδεύουμε σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας ή σε Εθνική Οδό.

Ένα τρομακτικό γεγονός βίωσαν νωρίτερα σήμερα όσοι έπρεπε να κινηθούν στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Άρτας.

Σύμφωνα με ανακοινώθηκαν από την Τροχαία της περιοχής, ένας μεθυσμένος οδηγός φορτηγού μεταφορών μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και κινούνταν σε αυτό κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, προσπαθώντας να αποφύγει τα οχήματα που κινούνταν κανονικά στο ρεύμα τους.

Advertisement
Advertisement

Οι υπόλοιποι οδηγοί έβλεπαν με έκπληξη και τρόμο το μεγάλο όχημα να συνεχίζει την πορεία του και προσπαθούσαν να το αποφύγουν και να μην συγκρουστούν με αυτό. Ο οδηγός του φορτηγού έμοιαζε να αδιαφορεί για την επικινδυνότητα του συμβάντος που είχε προκαλέσει.

Τα στελέχη της Τροχαίας χρειάστηκαν ώρα μέχρι να μπορέσουν να ακινητοποιήσουν το φορτηγό, καθώς ο οδηγός του δεν υπάκουε στις κλήσεις τους να σταματήσει το όχημά του.

Ευτυχώς, το κατάφεραν χωρίς να προκληθεί κάποιο ατύχημα στο μεταξύ. Όταν το έπραξαν, διαπίστωσαν ότι ο οδηγός του ήταν μεθυσμένος και δεν είχε την απαραίτητη άδεια οδήγησης. Όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας όπου σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του.