Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παραδόθηκε και η δεύτερη Kimera EVO37, aka Lancia 037

Ελλάδα 3:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παραδόθηκε και η δεύτερη Kimera EVO37, aka Lancia 037

ΝΕΑ

Παραδόθηκε και η δεύτερη Kimera EVO37, aka Lancia 037

ΝΕΑ

Ένας πρώην αγωνιζόμενος, που είχε ζήσει στις δόξες του το μεγαλείο της 037, είναι ο δεύτερος ιδιοκτήτης της Kimera EVO37 η οποία αναβιώνει με τον καλύτερο τρόπο το θρυλικό αγωνιστικό της Lancia.

Advertisement
Advertisement

Ο ιδρυτής του Motor Sport Institute της Ισπανίας, Teo Martin, είναι ο δεύτερος ιδιοκτήτης Kimera EVO37 στον κόσμο.

Το δεύτερο αυτοκίνητο που ολοκλήρωσε και παρέδωσε η εταιρεία, είναι βαμμένο σε βαθύ κόκκινο χρώμα (Kimera Red) που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τις γραμμές του αμαξώματος. Το αυτοκίνητο ονομάστηκε «Paula» προς τιμήν της εγγονής του ιδιοκτήτη και έχει κόκκινα καθίσματα με επένδυση Alcantara, ενώ στην καμπίνα το ανθρακόνημα παίζει κυρίαρχο ρόλο.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας φυσικά είναι δίλιτρος turbo με απόδοση με 507  ίππους που καταλήγουν στους τροχούς του πίσω άξονα, ανεβάζοντας την έκκριση της αδρεναλίνης στο σώμα του οδηγού. Η παράδοση του δεύτερου αυτοκινήτου της Kimera, είναι φυσικά πολύ σημαντική για την εταιρεία και όχι μόνο, καθώς όπως ξέρουμε θα κατασκευαστούν συνολικά 37 μονάδες.

Ταυτόχρονα με την παράδοση του δεύτερου αυτοκινήτου, η Kimera αποκάλυψε πως είναι πολύ κοντά στην ανακοίνωση ενός νέου που θα προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους του αυτοκινήτου και των αγώνων γενικότερα. Δεν έχουμε κανένα άλλο στοιχείο σχετικό με την ανακοίνωση αυτή, αλλά ελπίζουμε τουλάχιστον να βρέθηκε τρόπος έτσι ώστε η παραγωγή της EVO37 να αυξηθεί.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το πιο απίστευτο «σώσιμο» που είδατε ποτέ! (+video)
Αυτά είναι τα 125άρια της QJMotor (+video)
Τρακάρισμα με ηλεκτρικό: Αξίζει να το επισκευάσεις ή το πετάς;

Advertisement