Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παράδοση των νέων Audi στους παίκτες της Μπάγερν

Ελλάδα 18:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παράδοση των νέων Audi στους παίκτες της Μπάγερν

ΝΕΑ

Παράδοση των νέων Audi στους παίκτες της Μπάγερν

ΝΕΑ

Μία μέρα μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στην Μπουντεσλίγκα (2-1 τη Βόλφσμπουργκ), οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου βρέθηκαν στη σχολή οδήγησης της Audi στο Νόιμπουργκ. Εκεί παρέλαβαν τα αυτοκίνητά τους για τη νέα σεζόν από τον Πρόεδρο της γερμανικής μάρκας. «Η Μπάγερν και η Audi διψούν για επιτυχίες. Οι πολυπρωταθλητές Γερμανίας χρησιμοποιούν εδώ και αρκετά χρόνια τα αυτοκίνητά μας», δήλωσε ο Rupert Stadler.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Πιο δημοφιλής επιλογή αποδείχθηκε το RS 7 Sportback με τον 4.0 TFSI, με επτά μέλη της βαυαρικής ομάδας να το προτιμούν. Ακολούθησε το RS 6 Avant 4.0 TFSI, το οποίο επέλεξαν ο προπονητής Pep Guardiola και οι πρωταθλητές κόσμου με την εθνική Γερμανίας, Philipp Lahm, Manuel Neuer και Thomas Muller. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου πέρασαν από δοκιμασίες στο Audi driving experience, σε ομάδες των τριών. Πίσω από το τιμόνι του R8 έκαναν ελιγμούς υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών, ενώ σε off road πίστα εκτίμησαν τα όσα προσφέρει η τετρακίνηση του A6 allroad.

Η Audi παρέχει αυτοκίνητα στο γερμανικό ποδοσφαιρικό σύλλογο συνεχώς από το 2002, ενώ έχει αποκτήσει και ποσοστό μετοχών στη Μπάγερν Μονάχου. Ως ανταπόδοση, διαφημίζεται στην Allianz Arena σε κάθε αγώνα της Μπουντεσλίγκα.

Advertisement
Advertisement