Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πανίσχυρο το VW Touareg της ABT

Ελλάδα 18:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πανίσχυρο το VW Touareg της ABT

ΝΕΑ

Πανίσχυρο το VW Touareg της ABT

ΝΕΑ

Μια ναυαρχίδα για την VW στην Ευρώπη και ένα απαγορευμένο φρούτο στις Ηνωμένες Πολιτείες, το ολοκαίνουργιο Touareg κερδίζει ήδη την προσοχή των βελτιωτικών οίκων. Εν προκειμένω, η ABT είναι από τους πρώτους που τροποποιούν το πληθωρικό SUV ξεκινώντας με κάτι απλό: Περισσότερη ισχύ και μεγαλύτερους τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Οι μηχανικοί της ABT ασχολήθηκαν με τον TDI 3.0 λίτρων αυξάνοντας την ισχύ από τους 286 ίππους στους 330. Λαμβάνοντας υπόψη πως έχουμε να κάνουμε με μία μονάδα diesel μέσα σε ένα μεγάλο και βαρύ SUV, η ροπή είναι πιο σημαντικό, έτσι ο οίκος Kempten τα 600 Nm τα μετέτρεψε σε 650 Nm. Αν και πάλι δεν είναι αρκετά για να σβήσετε τη δίψα σας, ας έχουμε κατά νου ότι η VW θα δώσει τελικά στο νέο Touareg τον πετρελαιοκινητήρα V8 που του αξίζει, τον twin-turbo των 421 ίππων και 900 Nm ροπής. Ένα plug-in υβριδικό σύστημα είναι επίσης στα σκαριά παράγοντας 370 ίππους και πιθανώς ακόμη περισσότερη ροπή.

Επιστρέφοντας στο Touareg της ABT, προσφέρει πολλές επιλογές σε ζάντες αλουμινίου σε μεγέθη που κυμαίνονται από 20 έως 22 ίντσες. Οι μεγαλύτερες από αυτές υιοθετούν γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα στις ακτίνες, ωστόσο υπάρχει πάντα και το εντυπωσιακό ματ εναλλακτικά. Κατά τα λοιπά, υπάρχουν ενσωματωμένα φώτα εισόδου που προβάλλουν το λογότυπο ABT στην άσφαλτο, κάθε φορά που ανοίγετε την πόρτα. Θα τα παρακάμψετε, όμως…

Advertisement
Advertisement

volkswagen-touareg-iii-by-abt-tsiro-640