Live Κίνηση
Περισσότερα
VW Tiguan

To πακέτο Off-road του VW Tiguan

Ελλάδα 0:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To πακέτο Off-road του VW Tiguan

VW Tiguan

To πακέτο Off-road του VW Tiguan

VW Tiguan

Μπορεί να έχετε υπόψη σας τις βασικές και προφανείς αρετές ενός μοντέλου όπως το Volkswagen Tiguan. Όμως αυτό μπορεί να γίνει πολύ ευπροσάρμοστο, έτοιμο να αντιμετωπίσει επιπλέον δυσκολίες. Κι αυτό με το προαιρετικό πακέτο Off-road.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για μία ιδανική επιλογή, ειδικά αν διασκεδάζετε με την ιδέα να οδηγήσετε εκτός της πεπατημένης οδού. Το νέο Tiguan είναι ένα ισχυρό αυτοκίνητο – τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.

Θέλετε λοιπόν να είστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα; Με το πακέτο Off-road, δεν θα έχετε απλώς ωραία εμφάνιση σε χωμάτινες διαδρομές και χαλικοστρωμένους δρόμους, αλλά θα έχετε επίσης έναν σπορ, χρωματικά κωδικοποιημένο μπροστινό προφυλακτήρα off-road με μεγαλύτερη γωνία ράμπας.

Αυτό μειώνει την ανησυχία σε πλαγιές σε ανώμαλο έδαφος. Και επειδή μπορεί να δημιουργηθούν αναταράξεις όταν είστε εκτός της ασφάλτου, ο κινητήρας έχει επιπλέον προστασία με τη μορφή μιας πλάκας ολίσθησης.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, η επένδυση μαρσπιέ υψηλής ποιότητας στις εσοχές στις μπροστινές πόρτες, ο οποία διαθέτει και επιγραφή Off-road, είναι τόσο εντυπωσιακή όσο και έξυπνη.