Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πάγωσε η αγορά του αυτοκινήτου εξαιτίας του δυστυχήματος στα Τέμπη

Ελλάδα 4:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πάγωσε η αγορά του αυτοκινήτου εξαιτίας του δυστυχήματος στα Τέμπη

ΝΕΑ

Πάγωσε η αγορά του αυτοκινήτου εξαιτίας του δυστυχήματος στα Τέμπη

ΝΕΑ

Στο ναδίρ έχει πέσει το ενδιαφέρον και η ζήτηση για καινούργια αλλά και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη…

Advertisement
Advertisement

Η ψυχολογία είναι ένα σημαντικό στοιχείο που παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά μας αλλά και όταν αποφασίζουμε να… ξοδέψουμε χρήματα. Αυτό ισχύει ακόμα και με το αυτοκίνητο, καθώς η αγορά και μόνο ανεβάζει τη διάθεση και την ψυχολογία στα ύψη.

Από την Τετάρτη, οπότε και οι περισσότεροι ενημερώθηκαν για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη όπου έχασαν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι μετά από σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών, η ψυχολογία έχει πέσει.

Δεν χτυπά το τηλέφωνο

Advertisement
Advertisement

Όπως αποδεικνύεται ταυτόχρονα έχει πέσει και η ζήτηση στα καινούργια αλλά και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα καθώς ο κόσμος δεν έχει όρεξη να πάει να κάνει κάτι που πάντοτε το πράττει με χαμόγελο. Ο θάνατος τόσων ανθρώπων, στην συντριπτική τους πλειοψηφία νέοι και με τόσο τραγικό τρόπο έχει μειώσει την κίνηση στις αντιπροσωπείες.

«Από την ημέρα που μάθαμε όλοι μας για το δυστύχημα στα Τέμπη έχουν σταματήσει να χτυπούν τα τηλέφωνα. Ο κόσμος δεν έρχεται ούτε να δει αυτοκίνητα. Δεν ενδιαφέρεται. Θα έλεγα ότι έχει παγώσει η αγορά και ο πελάτης δεν ασχολείται με το αν θα πρέπει να αγοράσει αυτοκίνητο» δήλωσε στο Newsauto εργαζόμενος που βρίσκεται σε πολύ μεγάλη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.

«Σε κανονικές ημέρες το τηλέφωνο χτυπούσε 50-60 φορές. Αυτές τις ημέρες ζήτημα είναι να επικοινωνούν μαζί μας 10 πελάτες για να πάρουν πληροφορίες για αυτοκίνητο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δραστικά μέτρα από την Google για τους απρόσεκτους οδηγούς
«Καυτός» και ο Φεβρουάριος για τις πωλήσεις νέων ΙΧ – Ποιος πήρε την πρωτιά;
Γιώργος Πατούλης: Ενδιαφέρον της Ελλάδας να φιλοξενήσει αγώνα F1