Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παγκόσμιο ρεκόρ πωλήσεων για τη Volvo

Ελλάδα 3:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παγκόσμιο ρεκόρ πωλήσεων για τη Volvo

ΝΕΑ

Παγκόσμιο ρεκόρ πωλήσεων για τη Volvo

ΝΕΑ

Πριν από λίγες ημέρες σας ενημερώσαμε για την πορεία της Volvo στην Ελληνική αγορά όπου το 2015 σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων (διαβάστε περισσότερα εδώ). Όμως αυτή η τάση υπήρξε παγκοσμίως αφού η περυσινή χρονιά ήταν η πιο επιτυχημένη στα 89 χρόνια ιστορίας της Σουηδικής μάρκας!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Η Volvo ξεπέρασε το «φράγμα» του μισού εκατομμυρίου πωλήσεων σε μία χρονιά, καταγράφοντας συνολικές πωλήσεις 503.127 αυτοκινήτων. Μάλιστα σημείωσε άνοδο σε όλες τις μεγάλες αγορές του πλανήτη, με την ευρωπαϊκή αγορά να παραμένει το δυνατό της χαρτί.

Στη Γηραιά Ήπειρο οι πωλήσεις της έφτασαν τα 269.249 αυτοκίνητα, αριθμός που αποτέλεσε αύξηση της τάξης του 10.6% σε σχέση με το 2014. Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, στις Η.Π.Α., τα 70.047 αυτοκίνητα που παρέδωσε σε νέους ιδιοκτήρες, αντιπροσωπεύουν αύξηση 24,3% με τους οιωνούς να είναι πολύ θετικοί και για το 2016, ελέω του νέου XC90.

Advertisement
Advertisement

NEW VOLVO XC90_a640

Εκτός από το πολυτελές SUV, η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία ποντάρει και στο νέο S90 που αποκαλύφθηκε πρόσφατα και κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο κοινό στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Βορείου Αμερικής (North American International Auto Show – NAIAS), στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, που ανοίγει τις πύλες του τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016. Το πλάνο της Volvo είναι μέχρι το 2020, να έχει ανανεώσει πλήρως όλη τη γκάμα της και παράλληλα να έχει λανσάρει μοντέλα και σε κατηγορίες στις οποίες δεν είναι παρούσα σήμερα.

To πολυτελές εσωτερικό του νέου Volvo S90

To πολυτελές εσωτερικό του νέου Volvo S90