Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ούτε κασκαντέρ δεν κάνει τέτοιο άλμα

Ελλάδα 13:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ούτε κασκαντέρ δεν κάνει τέτοιο άλμα

ΝΕΑ

Ούτε κασκαντέρ δεν κάνει τέτοιο άλμα

ΝΕΑ

Ο οδηγός αυτού του Lexus αποφάσισε να διαπιστώσει τις ικανότητές του ως κασκαντέρ.

Advertisement
Advertisement

Τα ατυχήματα που καταγράφουν οι κάμερες μέσα από τα αυτοκίνητα είναι τις περισσότερες φορές τρομακτικά και καθόλου ευχάριστα. Άλλες φορές πάντως είναι και πολύ εντυπωσιακά με τα οχήματα να κάνουν πράγματα που μόνο από κασκαντέρ θα μπορούσαμε να δούμε. Ένα από αυτά μας έρχεται από την Φλόριντα των ΗΠΑ όταν ένα Lexus αποφάσισε να κάνει ένα κόλπο που βλέπουμε μόνο σε τσίρκο.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το ειδικό τμήμα της αστυνομίας της περιοχής, εμφανίζεται ένα φορτηγό οδικής βοήθειας σταματημένο στην άκρη του δρόμου με κατεβασμένη την πλατφόρμα, έτοιμο να ανεβάσει κάποιο αυτοκίνητο με πρόβλημα. Ο οδηγός έχει τοποθετήσει κανονικά τους κώνους για να ειδοποιήσει τους επερχόμενους οδηγούς προκειμένου να μειώσουν την ταχύτητά τους.

Advertisement

Κάποια στιγμή εμφανίζεται με μεγάλη ταχύτητα ένα Lexus RX να πλησιάζει την πλατφόρμα. Το μεγάλο SUV δεν προλαβαίνει να αποφύγει το φορτηγό και οι δύο αριστεροί του τροχοί ανεβαίνουν στην πλατφόρμα. Το αποτέλεσμα είναι τρομακτικό και εντυπωσιακό με το Lexus να απογειώνεται στον αέρα, να κάνει μια περιστροφή και να προσγειώνεται με δύναμη στην άσφαλτο.

Το θετικό στο ατύχημα ήταν ότι ο οδηγός του SUV δεν τραυματίστηκε, παρότι μετρήθηκε από την αστυνομία ότι «ταξίδεψε» για 152 μέτρα μετά την σύγκρουση. Τα μάτια μας λοιπόν 14!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Toyota παραμένει στην κορυφή!
Νέα πρόστιμα-μαμούθ στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά!
Αν ακούς δυνατά μουσική σου παίρνουν το… αυτοκίνητο