Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όταν βλέπεις το Honda σου να γίνεται… Τιτανικός

Ελλάδα 21:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όταν βλέπεις το Honda σου να γίνεται… Τιτανικός

ΝΕΑ

Όταν βλέπεις το Honda σου να γίνεται… Τιτανικός

ΝΕΑ

Γυναίκα οδηγός βλέπει το Honda CR-V της βασανιστικά να βυθίζεται σε λιμάνι μετά από μια σειρά ατυχών γεγονότων.

Advertisement
Advertisement

Η μεταφορά μιας βάρκας ή ενός μεγάλου σκάφους με αυτοκίνητο ποτέ δεν είναι εύκολη υπόθεση και πάντα απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις και εμπειρία. Ιδιαίτερα τη στιγμή που πλησιάζει το όχημα τη θάλασσα και τελικά απελευθερώνει το σκάφος στο νερό, χρειάζεται μεγάλη προσοχή καθώς ένα μικρό λάθος μπορεί να οδηγήσει σε πολύ αρνητικά αποτελέσματα.

Αυτό ακριβώς διαπίστωσε μια γυναίκα οδηγός με τον πιο επώδυνο τρόπο. Στο βίντεο που εμφανίστηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα TikTok φαίνεται ένα Honda CR-V μόλις να έχει απελευθερώσει στην θάλασσα ένα σκάφος. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στην άκρη της θάλασσας με τους τροχούς στο νερό και πίσω του περιμένει ένα jetski.

Advertisement
Advertisement

Σε κάποια φάση, η γυναίκα οδηγός αποφασίζει να βγει από το αυτοκίνητο, αλλά ξεχνάει να σηκώσει το χειρόφρενο και το Honda αρχίζει αν κινείται προς τη θάλασσα. Η οδηγός προσπαθεί να ξαναμπεί στο όχημα για να το σταματήσει, αλλά η ανοιχτή πόρτα την παρασέρνει και την ρίχνει στο νερό.

@jamiekeaney No way, crazy 💀 #funnycarvideos #fails #carcrash #fyp #foryoupage #jamiekeaney ♬ Way down We Go – KALEO

Η συνέχεια είναι κάτι παραπάνω από οδυνηρή με την γυναίκα ανήμπορη να παρατηρεί το όχημά της να βυθίζεται στη θάλασσα. Στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται το SUV στον πάτο της θάλασσας λίγα μόλις μέτρα μακριά από την ακτή. Μια μικρή απροσεξία λοιπόν προκάλεσε μια ζημιά πολλών χιλιάδων ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κύκλωμα έκλεβε πολυτελή SUV και Smart
Ελλάδα: Ποια ισόβια κάθειρξη; Η παραβίαση της ΛΕΑ πάει… σύννεφο
Tesla-Γαλλία, συμμαχία!