Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όταν ο Kobe Bryant επισκέφτηκε την έδρα της Ferrari!

Ελλάδα 0:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όταν ο Kobe Bryant επισκέφτηκε την έδρα της Ferrari!

ΝΕΑ

Όταν ο Kobe Bryant επισκέφτηκε την έδρα της Ferrari!

ΝΕΑ

Εκτός από ένας πραγματικός θρύλος του ΝΒΑ και του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο αδικοχαμένος Kobe Bryant ήταν και λάτρης της αυτοκίνησης.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα το καλοκαίρι του 2016 είχε επισκεφτεί το Μαρανέλο, την έδρα της Ferrari! Ο 38χρονος τότε Αμερικανός που είχε μόλις αποσυρθεί από τα παρκέ, είχε βρεθεί στην Ευρώπη και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη – ήταν άλλωστε γνωστός λάτρης του εν λόγω brand, έχοντας δημιουργήματά του στο γκαράζ του.

Ταξίδεψε στη γειτονική μας χώρα και το «σπίτι» της Scuderia, για μία ημέρα έντονων συγκινήσεων. Σύμφωνα με την τότε ανακοίνωση της ιταλικής εταιρείας, ο Αμερικανός είχε ενδιαφερθεί για όλους τους τομείς δημιουργίας των αριστουργημάτων με το σήμα της.

Είχε δείξει ενδιαφέρον για τη διαδικασία σχεδιασμού των ιταλικών supercars, για τη γραμμή παραγωγής τους, τις δυνατότητες εξατομίκευσης. Παράλληλα, για την ιστορία και τις αξίες της μάρκας, καθώς επισκέφτηκε το μουσείο της.

Advertisement
Advertisement

Όμως δεν θα μπορούσε να μην οδηγήσει και το έκανε τόσο εκτός όσο και εντός πίστας! Έκανε βόλτες στους δρόμους του Μαρανέλο με μία GTC4Lusso απόδοσης 690 ίππων ενώ στη συνέχεια μπήκε και στην πίστα του Φιοράνο!

Εκεί δοκίμασε την F12tdf που παίρνει ώθηση από τον ίδιο V12 κινητήρα χωρητικότητας 6.2 lt και βίωσε πως είναι η ισχύς 780 PS, σε ένα εντυπωσιακό supercar που χρειάζεται λιγότερα από 3 δευτερόλεπτα για τα 0-100 km/h και ξεπερνά σε τελική ταχύτητα τα 340 km/h!

Advertisement

Στο φινάλε της ημέρας, έβγαλε τη χαρακτηριστική φωτογραφία μπροστά στο γραφείο του Enzo Ferrari, ποζάροντας δίπλα στις Ferrari California T και 488 GTB.

Advertisement