Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οσονούπω το νέο Hyundai Elantra (video)

Ελλάδα 13:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οσονούπω το νέο Hyundai Elantra (video)

ΝΕΑ

Οσονούπω το νέο Hyundai Elantra (video)

ΝΕΑ

Η νέα γενιά του Hyundai Elantra αναμένεται να παρουσιαστεί σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα κινηματογραφικά στούντιο The Lot, στο Χόλιγουντ.

Advertisement
Advertisement

 

Από τις πρώτες teaser εικόνες που δημοσιοποιήθηκαν στο διαδίκτυο, παρατηρούμε ότι το νέο κορεάτικο σεντάν μοντέλο δεν θα μοιάζει καθόλου με τον προκάτοχό του. Η σχεδίαση ακολουθεί ένα σαφώς πιο επιθετικό μοτίβο, με βασικά στοιχεία τα εμπρός φωτιστικά σώματα, που θα διαθέτουν ενσωματωμένα τα φώτα ημέρας, όπως και τις έντονες ακμές στο προφίλ. Πίσω ξεχωρίζει το τελείωμα της ουράς, που μεταμορφώνεται σε ένα διακριτικό σπόιλερ, πάνω από τα φώτα.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι μινιμαλιστικές γραμμές. Και εδώ στο επίκεντρο βρίσκεται η κεντρικά τοποθετημένη οθόνη που ακολουθεί τον πίνακα οργάνων, αλλά και η μοναδικής σχεδίασης λευκή επιφάνεια που διαχωρίζει τις θέσεις οδηγού/συνοδηγού. Επίσης ξεχωρίζει το τεσσάρων ακτινών τιμόνι και η κόκκινη ρίγα που διατρέχει από άκρη σε άκρη το ταμπλό. Η Hyundai δεν έχει ανακοινώνει τις διαστάσεις του νέου Elantra, αλλά δείχνει σίγουρα μεγαλύτερο από το υπάρχον μοντέλο, όπως και πληροφορίες που να αφορούν τους κινητήρες. Πιθανόν η γκάμα να περιλαμβάνει μηχανικά σύνολα της γενιάς SmartStream, όπως και ένα plug-in υβριδικό μοτέρ.