Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ως πού μπορούν να φτάσουν κάποιοι; (+video)

Ελλάδα 2:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ως πού μπορούν να φτάσουν κάποιοι; (+video)

ΝΕΑ

Ως πού μπορούν να φτάσουν κάποιοι; (+video)

ΝΕΑ

Όσα ατυχήματα ή δυστυχήματα και αν γίνουν κάποιοι δεν πρόκειται να βάλουν ποτέ μυαλό.

Advertisement
Advertisement

Το drag racing ανέκαθεν ήταν και είναι ένα πολύ επικίνδυνο «σπορ», όσα μέτρα ασφαλείας κι αν θέτονται. Πόσο μάλλον όταν αυτά τα μέτρα ασφαλείας είναι ένα κράνος το οποίο αναμένεις να σε προστατέψει, ενώ είσαι ξαπλωμένος σε μία καρότσα ενός αγροτικού που σηκώνεται… σούζα!

Αυτό επιχείρησε ένας παράτολμος, αλλά πιο πολύ ανόητος άνθρωπος στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ και οι εικόνες, αλλά και το βίντεο έχουν κυκλοφορήσει παντού, κουβαλώντας τη σημαία «αντιπαράδειγμα».

Τί κίνητρο μπορεί να έχει κάποιος για να θέσει εαυτόν σε μία τόσο επικίνδυνη διαδικασία; Ο Ράντι όπως ονομάζεται ο άνθρωπος που το επιχείρησε ήλπιζε αφού τραβηχτεί το στιγμιότυπο σε κάμερα να το δώσει στον YouTuber ονόματι Turbo John να το δημοσιεύσει στο κανάλι του.

Advertisement
Advertisement

Σε μία από τις βιντεοσκοπήσεις φαίνεται ο άνθρωπος ξαπλωμένος στο κρεβάτι του αγροτικού να υπογράφει ένα κίτρινο χαρτί συναίνεσης, ενώ κανένας δεν προσπαθεί να τον αποθαρρύνει από το πιο ανόητο πράγμα που έχει κάνει ποτέ.

Αντίθετα, ακούγονται φωνές να του λένε «κρατήσου», γνωρίζοντας πως πρόκειται να δουν το θέαμα ενός ματαιόδοξου ατόμου που μάλλον δεν υπολόγισε μυαλωμένα την κατάσταση. Εν τέλει, το συναινετικό χαρτί φεύγει από τα χέρια του πριν κρατηθεί γερά για την πιο τολμηρή «βόλτα» της ζωής του.

Advertisement

Η παγκόσμια ομοσπονδία Drag Racing ανακάλυψε αυτό το παράτολμο κόλπο, αφού τα πλάνα δημοσιεύτηκαν στα social media και ξεκίνησε τις κυρώσεις στην διοργάνωση του Darlington Dragway, επικαλούμενη παραβιάσεις ασφαλείας.

Η διοργάνωση εξέδωσε ανακοίνωση ως απάντηση προς την ομοσπονδία, αλλά έκτοτε δεν έχουν υπάρξει εξελίξεις πάνω στο θέμα.

Advertisement

Σε κάθε περίπτωση, το μόνο θετικό από τέτοιες ανόητα και παράτολμα κόλπα είναι ότι μπορούν να λειτουργήσουν ως αντιπαράδειγμα για επίδοξους… περιπετειώδεις τύπους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο απόλυτος αγώνας dragster! (+video)
Αυστραλία: Τρομακτικό δυστύχημα σε αγώνα dragster (+video)
Dragster στα Εμιράτα: 4.000 άλογα στην άμμο! (+video)

Advertisement