Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οριστικό αντίο για το VW T-Roc Cabriolet

Ελλάδα 3:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οριστικό αντίο για το VW T-Roc Cabriolet

ΝΕΑ

Οριστικό αντίο για το VW T-Roc Cabriolet

ΝΕΑ

Η ιδέα των ανοιχτών SUV δεν φαίνεται να στεριώνει στην αγορά, με θύμα ένα ακόμα μοντέλο, το VW T-Roc Cabriolet.

Advertisement
Advertisement

Το ιδιότυπο VW T-Roc Cabriolet, πρόκειται να αποχαιρετήσει την αγορά χωρίς δεύτερη γενιά, όπως αναφέρθηκε πρόσφατα από επίσημα χείλη της εταιρείας.

Παρουσιάστηκε το 2020, η cabrio έκδοση με το μαλακό κάλυμμα κατάφερε να εξασφαλίσει τη θέση του δεύτερου σε πωλήσεις ανοιχτού μοντέλου στην Ευρώπη μεταξύ Ιανουαρίου και Νοεμβρίου του προηγούμενου έτους, με 11.693 πωλήσεις.

Ωστόσο, ο αριθμός αυτός ωχριά σε σύγκριση με τις συνολικές πωλήσεις του T-Roc που ξεπέρασαν τις 191.000 κατά την ίδια περίοδο.

Advertisement
Advertisement

Η επερχόμενη επόμενη γενιά του T-Roc, η οποία προβλέπεται να κινείται στην πλατφόρμα MQB Evo που μοιράζεται με μοντέλα όπως το Golf, το Passat και το Tiguan, δεν θα περιλαμβάνει την έκδοση κάμπριο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της VW, Thomas Schäfer, επιβεβαίωσε ότι το νέο T-Roc θα σηματοδοτήσει το τελευταίο μοντέλο με κινητήρα εσωτερικής καύσης της μάρκας.

Ενώ συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τις κινητήριες μονάδες παραμένουν αδιευκρίνιστες, οι εικασίες δείχνουν προς μια πιθανή plug-in υβριδική επιλογή.

Advertisement

Θα υπάρχουν επίσης βελτιώσεις στην ανάρτηση και τα μηχανικά μέρη, ενώ το σαλόνι θα αναβαθμιστεί συνολικά, με πιο σύγχρονες τεχνολογίες και πλουσιότερες ψηφιακές παροχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιό είναι το δημοφιλέστερο κάμπριο στην Ευρώπη;
Τα πιο τολμηρά κάμπριο που έχουμε δει ποτέ
Το Volkswagen T-Roc Cabrio δημιουργεί μία νέα κατηγορία

Advertisement