Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ώρα εκλογών για την Ένωση Ιδιωτικών ΚΤΕΟ Ελλάδος

Ελλάδα 10:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ώρα εκλογών για την Ένωση Ιδιωτικών ΚΤΕΟ Ελλάδος

ΝΕΑ

Ώρα εκλογών για την Ένωση Ιδιωτικών ΚΤΕΟ Ελλάδος

ΝΕΑ

Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιωτικών ΚΤΕΟ Ελλάδος. Οι κάλπες θα στηθούν την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο SOFITEL ATHENS AIRPORT.

Advertisement
Advertisement

Στη συνάντηση, πέραν της εκλογικής διαδικασίας, θα συζητηθούν επίκαιρα ζητήματα του κλάδου με στόχο τη βελτίωση του θεσμού του τεχνικού ελέγχου οχημάτων για την προαγωγή της οδικής ασφάλειας  και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Ένωση Ιδιωτικών ΚΤΕΟ Ελλάδος (Ε.Ι.Κ.Ε.) ιδρύθηκε το 2002 και αποτελεί το παλαιότερο σωματείο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ, με 50 εγγεγραμμένα μέλη-εταιρείες και πάνω από 60 μονάδες λειτουργίας σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια.

Advertisement
Advertisement

Στους βασικούς στόχους της Ε.Ι.Κ.Ε. είναι η συστηματική μελέτη όλων των προβλημάτων του κλάδου, η προώθηση προτάσεων και ανάληψη ενεργειών για την επίλυση τους προς κάθε Δημόσια αρχή.

Έμφαση επιπλέον δίνεται στη διασφάλιση και προώθηση κανόνων για τον υγιή ανταγωνισμό μεταξύ των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Τεχνικού Ελέγχου, καθώς και στη σωστή ενημέρωση των πολιτών για την αναγκαιότητα του Τεχνικού Ελέγχου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
AUTOVISION: Το ΚΤΕΟ όπως ακριβώς το θέλεις
Μετά το δίπλωμα έρχονται ΚΤΕΟ και ασφάλεια στο κινητό τηλέφωνο!
Τελευταίος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2022 με χορηγό την ΑUTOVISION