Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

AUTOVISION: Το ΚΤΕΟ όπως ακριβώς το θέλεις

Ελλάδα 2:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

AUTOVISION: Το ΚΤΕΟ όπως ακριβώς το θέλεις

ΝΕΑ

AUTOVISION: Το ΚΤΕΟ όπως ακριβώς το θέλεις

ΝΕΑ

Η αποτελεί το μεγαλύτερο Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην χώρα μας και είναι ο μεγαλύτερος φορέας τεχνικού ελέγχου στην Ελλάδα με περισσότερα από 52 σημεία σε όλη την επικράτεια.

Advertisement
Advertisement

Στο Δίκτυο της AUTOVISION που καλύπτει χωροταξικά το μεγαλύτερο μέρος της χώρας και στα 17 χρόνια δραστηριοποίησής της –από το 2004 έως σήμερα– έχουν διενεργηθεί περισσότεροι από 12.000.000 τεχνικοί έλεγχοι σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων (επιβατικών, φορτηγών και δικύκλων), καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις του επαγγελματιών και μη οδηγών.

Στόχος της AUTOVISION  -πέρα από την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών τεχνικού ελέγχου στους χρήστες των οχημάτων-  είναι και η «εκπαίδευση» τους τόσο για τη χρησιμότητα όσο και για τη σημασία του τεχνικού ελέγχου των οχημάτων τους.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα η AUTOVISION καθιέρωσε πρότυπες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των πελατών της. Υπηρεσίες όπως την ενημέρωση τους για τις προθεσμίες τεχνικού ελέγχου μέσω email, sms και τηλεφωνικά. Επίσης τους παρέχει τη δυνατότητα να κλείσουν το ραντεβού τους online μέσω της ιστοσελίδας www.autovision.gr ή να προγραμματίσουν το ραντεβού τους τηλεφωνικά καλώντας τον ενιαίο πανελλαδικό αριθμό 10600.

Ταυτόχρονα οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και ο υψηλής τεχνολογίας μηχανολογικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της AUTOVISION, εγγυώνται την ποιότητα ελέγχου σε ένα άνετο περιβάλλον χωρίς ταλαιπωρία και καθυστερήσεις.

Advertisement

Όπως προαναφέραμε το Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ της AUTOVISION καλύπτει το σύνολο της Ελλάδας και αναπτύσσεται:

  • Στην Αττική σε 12 σημεία (Κηφισιά, Μενίδι , Σταυρός Αγίας Παρασκευής, Βάρη, Ν. Φάληρο, Περιστέρι, Κορωπί, Μεταμόρφωση, Ρέντη, Παιανία, Ασπρόπυργος και Σαλαμίνα)
  • Στη Θεσσαλονίκη σε 2 σημεία (Θέρμη και Πολίχνη)
  • Στη Μακεδονία σε 11 σημεία (Πέλλα, Σέρρες, Μουδανιά, Πτολεμαϊδα, Δράμα, Καβάλα, Χρυσούπολη, 2 ΚΤΕΟ στην Κατερίνη, Κιλκίς και Καστοριά)
  • Στη Δυτική Ελλάδα σε 4 σημεία (Ιωάννινα, Πρέβεζα, Αγρίνιο, Ηγουμενίτσα)
  • Στη Θεσσαλία σε 3 σημεία (Τρίκαλα, Καρδίτσα , Λάρισα)
  • Στη Στερεά Ελλάδα σε 2 σημεία (Λιβαδειά και Λαμία)
  • Στην Πελοπόννησο σε 7 σημεία (Αργολίδα, Κόρινθος, Καλαμάτα, Πάτρα, Αίγιο , Πύργος, Κυπαρισσία)
  • Στα νησιά σε 6 σημεία (2 ΚΤΕΟ στη Ρόδο, Κάλυμνος, Ζάκυνθος, Πάρος, Κάρπαθος)
  • Στην Κρήτη σε 4 σημεία (2 ΚΤΕΟ στο Ηράκλειο, Μεσσάρα και Ρέθυμνο).

Πιστή στην φιλοσοφία της να καινοτομεί και να πρωτοπορεί και προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες τεχνικού ελέγχου οχημάτων ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες νησιωτικές περιοχές, η AUTOVISION έχει επενδύσει σε δύο πλήρως εξοπλισμένες κινητές μονάδες στις οποίες πραγματοποιείται τεχνικός έλεγχος για επιβατικά οχήματα έως 3,5 τόνων και δίκυκλα από ειδικά εκπαιδευμένο ελεγκτικό προσωπικό.

Advertisement

Η AUTOVISION έχει να επιδείξει και μια έντονη κοινωνική δράση, με την παροχή δωρεάν τεχνικού ελέγχου στα οχήματα κοινωφελών οργανισμών καθώς και στο ΕΚΑΒ, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα με τον τρόπο που γνωρίζει καλύτερα από όλους τη σημαντική αποστολή τους.

Παράλληλα για την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και τη συνεχή βελτίωση της περιβαλλοντικής επίδοσης υλοποιούνται δράσεις και εφαρμόζονται μέτρα που σχετίζονται κυρίως με την καθημερινή λειτουργία των ΙΚΤΕΟ.

Advertisement

Τα μέτρα αυτά στοχεύουν στον περιορισμό της κατανάλωσης φυσικών πόρων, στη μεγιστοποίηση του βαθμού επαναχρησιμοποίησης υλικών μέσω της ανακύκλωσης ή της εναλλακτικής τους  διαχείρισης, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας και στην πρόληψη πρόκλησης περιβαλλοντικών επιπτώσεων ή κινδύνου για την ανθρώπινη υγεία.

Η πρωτοβουλία αυτή καθιστά την AUTOVISIOΝ το πρώτο Δίκτυο Ιδιωτικού Τεχνικού Ελέγχου πανελλαδικά που εφαρμόζει τις απαιτήσεις του Διεθνούς προτύπου περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συνεργασία του ΚΤΕΟ της Autovision με το Ε.Κ.Α.Β.
Η AUTOVISION διευκολύνει την άμεση δράση του ΕΚΑΒ
Στόχος η καλύτερη οδική ασφάλεια και η μείωση των ατυχημάτων