Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Opel: Νέοι κινητήρες για το Insignia

Ελλάδα 8:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Opel: Νέοι κινητήρες για το Insignia

ΝΕΑ

Opel: Νέοι κινητήρες για το Insignia

ΝΕΑ

Το Opel Insignia συνεχίζει την πορεία του στις αγορές με νέους συνδυασμούς κινητήρων diesel και βενζίνης, οι οποίοι πληρούν τα αυστηρά πρότυπα εκπομπών ρύπων Euro 6d.

Advertisement
Advertisement

Η Opel προσθέτει ένα νέο βενζινοκινητήρα στη γκάμα των διαθέσιμων κινητήριων συνόλων της για το νέο Insignia Grand Sport και το Insignia Sports Tourer (station wagon).

Η νέα κινητήρια μονάδα αποδίδει 170 ίππους και τη μέγιστη ροπή των 350 Nm στις 1.500 σαλ. (κατανάλωση Grand Sport κατά το πρότυπο NEDC1: μικτός κύκλος 6,0-6,4l/100km, 150-145g/km CO2). Η Opel προσφέρει τον τετρακύλινδρο κινητήρα σε συνδυασμό με ένα 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Με αυτό το συνδυασμό, η ναυαρχίδα της Opel επιταχύνει από 0 στα 100χλμ σε 8,7 δευτερόλεπτα και αναπτύσσει τελική ταχύτητα 228 χλμ. Το νέο Opel Insignia 2.0 Turbo ήδη διατίθεται σε έκδοση Elegance με τιμή εκκίνησης τις 38.919 ευρώ στη Γερμανία.

Advertisement
Advertisement

Νέος επίσης είναι και ο συνδυασμός ενός δίλιτρου κινητήρα diesel με οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση (AWD). Με ισχύ 174 ίππων και ροπή 380 Nm, το Insignia 2.0 Diesel προσφέρει πολιτισμένες και ισχυρές επιδόσεις (κατανάλωση Grand Sport πρότυπο NEDC1: μικτός κύκλος 5,1l/100 χλμ, 135g/km CO2). Το high-tech σύστημα τετρακίνησης με torque vectoring (κατανομή ροπής) μεταφέρει την ισχύ στο δρόμο σε όλες τις συνθήκες. Η μέγιστη ταχύτητα είναι 223χλμ και το Insignia χρειάζεται μόνο 8,9 δευτ. για να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ. Το Insignia 2.0D με AWD διατίθεται από 41.531 ευρώ στην Γερμανία.

«Το νέο Insignia κατασκευάζεται στο εργοστάσιό στο Russelsheim από το Σεπτέμβριο» δήλωσε ο Andreas Marx, Επικεφαλής της Opel Γερμανίας. «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη ναυαρχίδα μας. Με τις δύο νέες προσθήκες στη γκάμα των κινητήρων μας, κάθε πελάτης μπορεί να επιλέξει το ιδανικό Insignia σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες του

Advertisement

Η Opel προσφέρει το νέο Insignia στη σπορ έκδοση GSi (230 ίπποι με κατανάλωση NEDC1: 7l/100χλμ, 159g/km CO2), Grand Sport και Sports Tourer με νέους, πολύ αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel που όλοι πληρούν το αυστηρό πρότυπο Euro 6d. Επιπλέον, κιβώτια  χαμηλών τριβών μειώνουν περαιτέρω την κατανάλωση καυσίμου και ταυτόχρονα αυξάνουν την άνεση.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Πρεμιέρα για το νέο Opel Insignia GSi

Το Opel Insignia GSi Irmscher με 280 PS

Advertisement

Opel Insignia Grand Sport «120 Edition» από 22.000 ευρώ