Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Opel Insignia Tourer: Για τον επαγγελματία οδηγό

Ελλάδα 9:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Opel Insignia Tourer: Για τον επαγγελματία οδηγό

ΝΕΑ

Opel Insignia Tourer: Για τον επαγγελματία οδηγό

ΝΕΑ

Για εσάς που ταξιδεύετε συχνά στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, η εικόνα των πολυτελών ταξί δεν είναι κάτι το περίεργο, κυρίως βλέποντας πληθώρα από μοντέλα όπως η νέα Mercedes E-Class. Πλέον και η Opel δίνει την δυνατότητα αγοράς προς τους επαγγελματίες οδηγούς του νέου Opel Insignia στο αμιγώς οικογενειακό αμάξωμα Tourer.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Η ναυαρχίδα της γερμανικής φίρμας, μπορεί  να βγάλει άδεια λειτουργίας και ως ταξί, καθώς διαθέτει μεγάλο χώρο αποσκευών που φτάνει έως τα 1.665 λίτρα, καθώς και ένα άνετο εσωτερικό. Εξωτερικά, η συγκεκριμένη έκδοση ξεχωρίζει φυσικά από την τοποθετημένη στην οροφή φωτεινή ένδειξη, το ταξίμετρο και τον απαραίτητο ασύρματο (ράδιο CB). Ο ενδιαφερόμενος αγοραστής έχει να επιλέξει δύο εκδόσεις, την Sports Tourer και την πιο «άγρια» Country Tourer, με δύο επίπεδα εξοπλισμού, την βασική Taxi Selection και την πιο πλούσια Taxi Dynamic.

Opel-Insignia-Sports-Tourer-501431-chariatis-530

Στην πλούσια έκδοση, ο οδηγός και οι επιβάτες έχουν στην διάθεσή του, εκτός από το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Navi 900 IntelliLink, συμβατό με τα πρωτόκολλα Apple CarPlay και Android Auto, τα εργονομικά καθίσματα AGR, ενώ η τιμή φτάνει τα 26.046 ευρώ.

Advertisement

Opel Insignia now available as taxi

Κάτω από το καπό του Opel Insignia Tourer βρίσκεται ο υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας 1,6 CDTI των 136 PS, που συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Σύμφωνα με την εταιρεία, η μέση κατανάλωση είναι εξαιρετικά χαμηλή, με μόλις 5,2 lt/100 km.

Advertisement