Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Opel Grandland X: Οπλοστάσιο ηλεκτρονικών

Ελλάδα 4:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Opel Grandland X: Οπλοστάσιο ηλεκτρονικών

ΝΕΑ

Opel Grandland X: Οπλοστάσιο ηλεκτρονικών

ΝΕΑ

Το νέο Grandland X της Opel διαθέτει στη φαρέτρα του ότι τελευταίο, σύγχρονο και εξελιγμένο ηλεκτρονικό σύστημα έχει παρουσιάσει η γερμανική εταιρία το τελευταίο διάστημα. Τα συγκεντρώσαμε και σας τα παρουσιάζουμε όλα μαζί.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Έχουμε και λέμε λοιπόν, το Grandland X περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Σύστημα Διατήρησης & Προσαρμογής Ταχύτητας (Adaptive Cruise Control (ACC) με ανίχνευση πεζού και Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης (Automatic Emergency Braking), Σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού (Driver Drowsiness System), Προηγμένο Σύστημα Υποβοήθησης Παρκαρίσματος (Advanced Park Assist) και κάμερα 360°.

Προαιρετικά υπάρχει το Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης (Grip Control) που, κυρίως με ελαστικά M&S, διασφαλίζει κορυφαία πρόσφυση σε αντίξοες συνθήκες. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει μεταξύ των πέντε προγραμμάτων οδήγησης. Το σύστημα προσαρμόζει την κατανομή ροπής στους εμπρός τροχούς, επιτρέπει την ολίσθηση του τροχού εάν είναι απαραίτητο ενώ, προσαρμόζει τα σημεία αλλαγών σχέσεων στο αυτόματο κιβώτιο καθώς και την απόκριση του γκαζιού. Αυτό εξασφαλίζει την ιδανική πρόσφυση αλλά και την ασφαλή συμπεριφορά στο δρόμο, ανεξάρτητα από τα αν το Grandland X κινείται σε χιόνι, λάσπη, άμμο ή βρεγμένο οδόστρωμα.

Advertisement
Advertisement