Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Opel Crossland X και με υγραέριο

Ελλάδα 8:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Opel Crossland X και με υγραέριο

ΝΕΑ

To Opel Crossland X και με υγραέριο

ΝΕΑ

H Οpel προσθέτει στην γκάμα του νέου μικρού crossover μοντέλου της μια νέα έκδοση που καταναλώνει υγραέριο (LPG). Ας δούμε τα βασικά της χαρακτηριστικά.

Advertisement
Advertisement

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Πριν από 3 μήνες ξεκίνησε το εμπορικό λανσάρισμα του νέου Crossland X το οποίο αποτελεί τον εκπρόσωπο της Opel στην κατηγορία των μικρών-compact crossover. H φίρμα εμπλουτίζει τις διαθέσιμες επιλογές στην γκάμα του μοντέλου με μια ακόμη έκδοση που καταναλώνει υγραέριο για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου.

Η συγκεκριμένη version εξοπλίζεται με το ατμοσφαιρικό μοτέρ βενζίνης των 1,2 λίτρων απόδοσης 81 ίππων. Σύμφωνα με την εταιρεία η μέση κατανάλωση του αυτοκινήτου με LPG ανέρχεται στα 6,9 lt/100 km (5,4 με βενζίνη) και οι εκπομπές ρύπων φτάνουν στα 123 gr/km. Η εργοστασιακή εγκατάσταση υγραερίου περιλαμβάνει έξτρα δεξαμενή 36 λίτρων και έτσι η αυτονομία που προσφέρουν και οι δύο τύπου καυσίμου ξεπερνά τα 1.300 km.

Advertisement
Advertisement

To υγραεριοκίνητο Opel Crossland X προσφέρεται σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού και οι τιμές του στη Γερμανία ξεκινούν από τα 21.200 ευρώ. Θυμίζουμε ότι το γερμανικό μοντέλο περιλαμβάνει στην γκάμα του, εκτός του ατμοσφαιρικού των 1,2 λίτρων, έναν ακόμη τούρμπο στα ίδια κυβικά με 110 ίππους και μια ντίζελ επιλογή στα 1.600 κ.εκ.