Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Opel Crossland: Ετοιμοπαράδοτο και με όφελος έως 2.000 ευρώ

Ελλάδα 18:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Opel Crossland: Ετοιμοπαράδοτο και με όφελος έως 2.000 ευρώ

ΝΕΑ

Opel Crossland: Ετοιμοπαράδοτο και με όφελος έως 2.000 ευρώ

ΝΕΑ

Το Opel Crossland γίνεται και πιο προσιτό με το πρόγραμμα Family Time και με όφελος έως 2.000 ευρώ ανάλογα με την έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Το SUV της Opel προσφέρεται με άμεση παράδοση σε συγκεκριμένες εκδόσεις εξοπλισμού.

Σύγχρονο design που είναι έτοιμο για κάθε πρόκληση. Από το τολμηρό Vizor έως το εργονομικό εσωτερικό, το Opel Crossland είναι το SUV που συνδυάζει εντυπωσιακή σχεδίαση, πρακτικότητα και άνετους χώρους για όλη την οικογένεια.

Με μήκος μόλις 4,22 μέτρων το Opel Crossland συνδυάζει μέγιστη ευελιξία στο εσωτερικό με άφθονους χώρους για όλη την οικογένεια. Αυτό εξασφαλίζεται, μεταξύ άλλων, χάρη στα διαιρούμενα σε αναλογία 60/40 πίσω καθίσματα, που μπορούν να μετακινηθούν κατά τον διαμήκη άξονα σε μια διαδρομή 150 mm, ανάλογα με την έκδοση. Ως αποτέλεσμα, η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών αυξάνεται από 410 σε 520 λίτρα σε χρόνο μηδέν. Με τα πίσω καθίσματα πλήρως αναδιπλωμένα, η χωρητικότητα αυξάνεται στα 1.255 λίτρα.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον το Crossland εφοδιάζεται με πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης που καθιστούν την οδήγησή του ξεκούραστη και ασφαλή. Μεταξύ των στάνταρ συστημάτων υποβοήθησης ξεχωρίζουν τα Cruise Control και Speed Limiter, Lane Keep Assist και Traffic Sign Recognition, καθώς και οι προβολείς LED. Διατίθενται ακόμη συστήματα όπως Προειδοποίηση Εμπρόσθιας Σύγκρουσης (Forward collision alert) με Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης και Ανίχνευση Πεζού, Driver Drowsiness Alert, Head-up Display, Πανοραμική Κάμερα Οπισθοπορείας 180° μοιρών, Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης IntelliGrip και πολλά περισσότερα.

Advertisement

Τώρα το Opel Crossland γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό, χάρη στη νέα έκδοση Family Edition, με τον αποδοτικό κινητήρα 1.2 Turbo 110 ίππων και ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας. Πιο συγκεκριμένα, στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Family Edition περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, προβολείς ομίχλης, κάμερα οπισθοπορείας, διζωνικός κλιματισμός (ECC) και Sight & Light Pack.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Opel Crossland έφτασε τις 500.000
17 oικογενειακά SUV από 16.000 ευρώ
Αυτό είναι το Top-10 των best-sellers του Ιανουαρίου!

Advertisement