Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Opel Corsa, ΩΜΕΓΑ-ΤΣΑΠΑΛΟΣ AE: Συνάντηση κορυφής (+video)

Ελλάδα 20:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Opel Corsa, ΩΜΕΓΑ-ΤΣΑΠΑΛΟΣ AE: Συνάντηση κορυφής (+video)

ΝΕΑ

Opel Corsa, ΩΜΕΓΑ-ΤΣΑΠΑΛΟΣ AE: Συνάντηση κορυφής (+video)

ΝΕΑ

Το αδιαμφισβήτητο best seller της ελληνικής αγοράς, το Opel Corsa, σμίγει με τις καινοτόμες υπηρεσίες και παροχές της ΩΜΕΓΑ-ΤΣΑΠΑΛΟΣ A.E., αποτελώντας τον απόλυτο συνδυασμό για τον Έλληνα αγοραστή.

Advertisement
Advertisement

Σε μέρες όπως αυτές που ζούμε όπου η αγορά ενός αυτοκινήτου είναι μία κρίσιμη υπόθεση που απαιτεί εξονυχιστική μελέτη όλων των παραμέτρων, η ευτυχής συγκυρία του λανσαρίσματος του νέου Opel Corsa και η έναρξη λειτουργίας της πρωτοποριακής μονάδας της ΩΜΕΓΑ–ΤΣΑΠΑΛΟΣ Α.Ε. προσδίδει μία εντελώς νέα δυναμική στην ελληνική αγορά και αλλάζει όλα τα δεδομένα.

Από τη μια έχουμε να κάνουμε με ένα αυτοκίνητο που εδώ και χρόνια έχει εδραιώσει την θέση του ως το απόλυτο best seller στην χώρα μας, όντας η κυρίαρχη επιλογή για όσους θέλουν να αγοράσουν ένα μοντέρνο και ποιοτικό super mini το οποίο είναι ικανό να συνδυάσει ένα πλήθος διαφορετικών χρήσεων.

Και από την άλλη, η εντυπωσιακή είσοδος της ΩΜΕΓΑ–ΤΣΑΠΑΛΟΣ Α.Ε. στον χώρο της διανομής και εμπορίας αυτοκινήτων, μέσω μιας παλέτας εταιριών από τις μεγαλύτερες και κυρίαρχες εδώ και δεκαετίες στην Ευρώπη και μιας υποδομής με υψηλό status υπηρεσιών και πολυτελών κτηριακών εγκαταστάσεων.

Advertisement
Advertisement

Μία επιχειρηματική κίνηση πρώτης γραμμής για τον χώρο του αυτοκινήτου στην χώρα μας, που φέρνει νέα δεδομένα στην ποιότητα της εξυπηρέτησης του πελάτη και αλλάζει εκ βάθρων όλα όσα γνωρίζει ο Έλληνας καταναλωτής σε σχέση με τις παραδοσιακές αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.

Και αυτό γιατί η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου από την ΩΜΕΓΑ–ΤΣΑΠΑΛΟΣ Α.Ε. είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία συνηθισμένη εμπορική διαδικασία. Πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης, εκεί όπου η απόκτηση ενός Opel Corsa συνδυάζεται μία πρωτόγνωρη για την Ελλάδα αίσθηση πολυτέλειας και επαγγελματισμού.

Advertisement

Οι συστάσεις για το Opel Corsa είναι περιττές καθώς για πάνω από 4 δεκαετίες αποτελεί τον αδιαφιλονίκητο πρωταγωνιστή της κατηγορίας του, έχοντας να επιδείξει τον εντυπωσιακό αριθμό των 15 εκατομμυρίων πωλήσεων σε έξι γενιές.

Στο νέο μοντέλο, οι εξωτερικές βελτιώσεις προσδίδουν μοντέρνο στιλ και νεανική διάσταση στο Corsa. Η γρίλια Opel Vizor βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ενώ δένει άψογα με μια κομψή μαύρη επιφάνεια που καλύπτει το εμπρός μέρος.

Advertisement

Σε συνδυασμό με τους σύγχρονους προβολείς LED, με ξεχωριστή φωτεινή υπογραφή και λογότυπα της εταιρείας σε μαύρο τόνο, το Opel Corsa αποπνέει premium ποιότητα και μία ξεχωριστή σπορτίφ αίσθηση.

Το αμάξωμα του Corsa παραμένει αμετάβλητο σε διαστάσεις, διασφαλίζοντας ότι παραμένει σύγχρονο και κορυφαίο στην κατηγορία του με το μήκος του να φθάνει τα 4,060 μέτρα και το μεταξόνιο τα 2,538 μέτρα.

Advertisement

Η εικόνα του σαλονιού εξακολουθεί να είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του νέου Opel Corsa , με όμορφες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, νέα καθίσματα, καινούργιο τιμόνι και κορυφαίας ποιότητας υλικά.

Ωστόσο, την παράσταση κλέβει το πρωτοποριακό πλήρως ψηφιακό ταμπλό, εξοπλισμένο με την πλατφόρμα Snapdragon Cockpit της Qualcomm Technologies και με οθόνες 7 ή 10 ιντσών ανάλογα την έκδοση, με όμορφα γραφικά και υψηλή ανάλυση.

Διαθέτοντας αναβαθμισμένα γραφικά, λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα, το σύστημα αυτό προσφέρει μια κορυφαία ψηφιακή εμπειρία για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Οι φωνητικές εντολές, οι ενημερώσεις over-the-air και η απρόσκοπτη συνδεσιμότητα μέσω Apple CarPlay και Android Auto ενισχύουν ακόμα περισσότερο την ψηφιακή εμπειρία, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που απολαμβάνεις να ζεις και να ταξιδεύεις μαζί του.

Η ευρυχωρία του Opel Corsa παραμένει ένα ακόμα στοιχείο που εκτιμά ο καταναλωτής αυτής της κατηγορίας, με κορυφαίους χώρους για πέντε επιβάτες και με ένα βαθύ πορτμπαγκάζ που προσφέρει χωρητικότητα 309 λίτρων, κατάλληλη ακόμη και για οικογενειακές μετακινήσεις.

O εξοπλισμός υποβοήθησης και ασφάλειας είναι κορυφαίος για τα δεδομένα της κατηγορίας ακόμα και από την βασική έκδοση, με προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης, αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που τονίζει το αίσθημα ασφάλειας που εξασφαλίζει το νέο Opel Corsa είναι τα φωτιστικά σώματα με την τεχνολογία Intelli-Lux LED matrix, που διαθέτουν 14 στοιχεία LED για ακριβή και προσαρμοστικό φωτισμό.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά μέρη, η Opel εξοπλίζει το Corsa με μία μεγάλη γκάμα κινητήρων και εκδόσεων, ικανή να καλύψει κάθε είδους ανάγκη για τον σύγχρονο καταναλωτή. Οι τρεις επιλογές σε κινητήριες μονάδες είναι ο ατμοσφαιρικός των 1,2 λίτρων με 75 ίππους και ο τρικύλινδρος turbo με 100 και 130 ίππους ο οποίος μπορεί να εφοδιαστεί εκτός από το μηχανικό και με το εξαιρετικό αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων.

Εκτός από τις εκδόσεις με συμβατικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης, το νέο Opel Corsa προσφέρεται και σε μία βελτιωμένη ηλεκτρική έκδοση.

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο αμιγώς ηλεκτρικά σύνολα: ένα νέο ηλεκτροκινητήρα, με απόδοση 156 ίππων και αυτονομία έως και 405 χιλιομέτρων, καθώς και τη δοκιμασμένη επιλογή των 136 ίππων  με βελτιωμένη τιμή αυτονομίας, που φτάνει μέχρι τα 357 χιλιόμετρα.

Και τα δύο κινητήρια σύνολα επιτυγχάνουν τελική ταχύτητα 150 χλμ/ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη), ενώ για τα 0-100 χλμ./ώρα αρκούν μόλις 8,1 δεύτερα (8,7 για την έκδοση των 136 ίππων).

Η μπαταρία του νέου Corsa Electric μπορεί να φορτίσει έως το 80% της χωρητικότητάς της σε λιγότερο από 30 λεπτά σε έναν σταθμό ταχείας φόρτισης συνεχούς ρεύματος (DC) ισχύος 100kW.

Με τιμή εκκίνησης τις 17.990 ευρώ, με πλούσιο πακέτο εξοπλισμού και πανταχού παρούσα την premium διάσταση στην ποιότητά του, το νέο Opel Corsa αποτελεί την κορυφαία πρόταση value for money της ελληνικής αγοράς. Κάτι που όπως είναι προφανές θα το διατηρήσει και πάλι στην πρώτη θέση στους πίνακες των πωλήσεων όπως γίνεται εδώ και δεκαετίες.

Πολύ δε περισσότερο αν η αγορά του συνδυαστεί με την επιλογή της ΩΜΕΓΑ-ΤΣΑΠΑΛΟΣ Α.Ε., και τη νέα αντίληψη που φέρνει στην ελληνική αγορά σε ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών μέσα σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και καινοτόμων παροχών.

Μία πραγματική συνάντηση κορυφής λοιπόν ανάμεσα σε ένα καταξιωμένο best-seller και μία λαμπερή έκθεση πρότυπο που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα και να πρωταγωνιστήσει.

H αφετηρία της ζωής σας μαζί με ένα Opel Corsa  με την παραλαβή του από το νούμερο 196 της Λεωφόρου Συγγρού και τις φιλόξενες εγκαταστάσεις της ΤΣΑΠΑΛΟΣ-ΩΜΕΓΑ Α.Ε. δεν θα μπορούσε να είναι πιο ολοκληρωμένη ως εμπειρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Opel Corsa 1.2 100 PS
Tο νέο Opel Corsa στην Ελλάδα- Όλες οι τιμές
H Opel θα επιμείνει στις μικρές κατηγορίες