Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

OPEL BESIKOS: Εμπνέει εμπιστοσύνη

Ελλάδα 4:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

OPEL BESIKOS: Εμπνέει εμπιστοσύνη

ΝΕΑ

OPEL BESIKOS: Εμπνέει εμπιστοσύνη

ΝΕΑ

H AUTO BESIKOS απογειώνεται καλωσορίζοντας και την Opel στην οικογένειά της.

Advertisement
Advertisement

Η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου δεν ήταν και εξακολουθεί να μην είναι απλή υπόθεση. Πόσο μάλλον με όλη αυτή την καταιγίδα νέων μοντέλων σε όλες τις κατηγορίες που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά που αντί να διευκολύνουν τον αγοραστή του προκαλούν «ευχάριστο» πονοκέφαλο για το ποιο τελικά αυτοκίνητο είναι το ιδανικό για εκείνον.

Ένας από τους βασικούς παράγοντες που βοηθούν ουσιαστικά τον αγοραστή να πάρει την τελική του απόφαση είναι χωρίς αμφιβολία ο κατάλληλος αντιπρόσωπος. Μια εταιρεία με εμπειρία, εξειδικευμένο προσωπικό και βαθειά γνώση του αντικειμένου σίγουρα θα στρώσει τον δρόμο για μια σωστή επιλογή την οποία θα απολαύσει ο οδηγός και η οικογένειά του.

Advertisement
Advertisement

Μια τέτοια εταιρεία είναι η AUTO BESIKOS, η οποία δραστηριοποιείται στις πωλήσεις αυτοκινήτου από το 1975. Πριν από μερικά χρόνια η εταιρεία απέκτησε την αντιπροσώπευση των μοντέλων της Peugeot και τώρα κάνει ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα αναλαμβάνοντας σε ένα ολοκαίνουριο κατάστημα, την πώληση των δημοφιλέστερων μοντέλων της Opel.

Χωρίς αμφιβολία το μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της OPEL BESIKOS είναι το τρομερό επίπεδο εξυπηρέτησης του πελάτη. Στην εταιρεία βασικός κανόνας είναι ότι ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός και χρειάζεται μια ιδιαίτερη προσέγγιση προκειμένου να επιλέξει τελικά το ιδανικό μοντέλο της Opel που του ταιριάζει.

Advertisement

Η άμεση εξυπηρέτηση, η αξιοπιστία των στελεχών της, η εμπιστοσύνη, η εξειδίκευση στα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες της συνθέτουν ένα επιτυχημένο μείγμα το οποίο εγγυάται μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Advertisement

Επιπλέον, στην OPEL BESIKOS ο αγοραστής θα απολαύσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης και μετά την αγορά του οχήματός του καθώς η εταιρεία έχει φροντίσει να δημιουργήσει ένα σύγχρονο χώρο τεχνικού ελέγχου (OPEL BESIKOS SERVICE – Κουρτίδου 161, Αθήνα, 210-2511800) για να καλύψει τις ανάγκες service των μοντέλων Opel.

Το κατάστημα OPEL BESIKOS βρίσκεται στην Λεωφόρο Αχαρνών 458 (τηλ. 210-8313963, 210-2585848) και μπορείτε άμεσα να το επισκεφτείτε για να διαπιστώσετε από πρώτο χέρι την ποιότητα εξυπηρέτησης. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα οδήγησης (Test Drive) του μοντέλου Opel που σας ενδιαφέρει, ενώ μπορείτε άμεσα να το αποκτήσετε καθώς υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα και με όφελος απόσυρσης έως 2.700 ευρώ.

Advertisement

Είναι δεδομένο λοιπόν ότι στην OPEL BESIKOS θα βρείτε την κορυφαία ποιότητα εξυπηρέτησης και φυσικά το αγαπημένο σας επόμενο Opel.

Δείτε την OPEL BESIKOS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Peugeot Besikos
Η AUTOBESIKOS στο επίσημο δίκτυο της Peugeot-Διαγωνισμός με έπαθλο ένα 2ήμερο
Η μεγάλη ευκαιρία για Opel Grandland