Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Peugeot Besikos

Ελλάδα 23:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot Besikos

ΑΓΟΡΑ

Peugeot Besikos

ΑΓΟΡΑ

Αν ψάχνετε αξιοπιστία και σιγουριά, τότε η Peugeot Besikos πρέπει να είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας σας καθώς αναζητάτε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Μία ανθρωποκεντρική εταιρεία, με τη διοίκησή της να παραμένει στην πρώτη γραμμή, για να εξυπηρετήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη!

Advertisement
Advertisement

Δραστηριοποιείται στις πωλήσεις αυτοκινήτων από το 1975 και αντιμετωπίζει τον κάθε πελάτη, ως ένα ξεχωριστό και μοναδικό συνεργάτη, ανταποκρινόμενη άριστα στις υψηλές απαιτήσεις και ανάγκες του. Η άμεση εξυπηρέτηση, η αξιοπιστία των στελεχών της, η εξειδίκευση στα προσφερόμενα προϊόντα και οι υπηρεσίες της, συνθέτουν την χάραξη μιας επιτυχημένης πορείας στον τομέα της.

Γιατί να επιλέξετε την Peugeot Besikos;

– Διότι έχει εμπειρία 45 ετών στην εμπορία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να έχει εξελιχθεί σε συνώνυμο της αξιοπιστίας

Advertisement
Advertisement

– Από το 2019 συγκαταλέγεται στο επίσημο δίκτυο διανομέων και επισκευαστών της Peugeot.

– Προσφέρει μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της γαλλικής μάρκας, συνοδευόμενα από εργοστασιακή εγγύηση.

– Όλα τα αυτοκίνητα που μπορούν να γίνουν δικά σας, είναι ατρακάριστα και έχουν εγγύηση χιλιομέτρων, άρτιας τεχνολογικής κατάστασης αλλά και επιστροφής χρημάτων.

Advertisement

– Μία σειρά από ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες τράπεζες της ελληνικής αγοράς, θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε.

Advertisement

– Το νέο σας αυτοκίνητο θα παραδοθεί έτοιμο προς χρήση, έχοντας περάσει και από το απαραίτητο service.

Στη Peugeot Besikos μπορείτε να ανταλλάξετε το αυτοκίνητό σας, ώστε να αποκτήσετε ακόμα πιο εύκολα το Peugeot που πάντα θέλατε.

Διαλέξτε ένα από τα κορυφαία μεταχειρισμένα του στόλου της και η αξιοπιστία αλλά και η εγγύηση της Peugeot Besikos θα σας ακολουθούν σε όλες τις διαδρομές σας!

Advertisement

Τρόποι επικοινωνίας:
Τηλεφωνικό κέντρο: 210 800 11 11
Website: για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα: www.autobesikos.car.gr/cars/, για νέα μοντέλα: www.besikos.peugeot-hellas.gr/
Facebook: www.facebook.com/peugeotbesikos/
Instagram: www.instagram.com/peugeot_besikos/