Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όλο και πιο κοντά στην Porsche Taycan (video)

Ελλάδα 17:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όλο και πιο κοντά στην Porsche Taycan (video)

ΝΕΑ

Όλο και πιο κοντά στην Porsche Taycan (video)

ΝΕΑ

Με την επίσημη παρουσίαση της έκδοσης παραγωγής της Taycan να πλησιάζει, η Porsche ξεκίνησε το παιχνίδι των video teasers.

Advertisement
Advertisement

Στο σύντομο video που ετοίμασε η γερμανική εταιρεία, ο αφηγητής απ’ ευθύνεται στην ηλεκτρική ενέργεια κι όσα εκείνη έχει προσφέρει έως σήμερα στον άνθρωπο. Και υπόσχεται πως αρχίζει η ανταπόδοση.

Αυτή θα γίνει μέσω του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου στην ιστορία της Porsche: της Taycan. Ένα μοντέλο που έχει υποβληθεί σε εξαντλητικές δοκιμές, σε δύσκολες συνθήκες αλλά που σύμφωνα με τα «μεγάλα κεφάλια» της μάρκας, στο μέλλον όχι απλά θα εδραιωθεί αλλά θα ξεπεράσει σε πωλήσεις τις 911!

Η Taycan θα κάνει τα 0-100 χιλιόμετρα την ώρα μέσα σε 3.5 δευτερόλεπτα ενώ τα 0-200 σε λιγότερα από δώδεκα! Η τελική της ταχύτητα θα ορίζεται στα 250 χιλιόμετρα την ώρα ενώ η αυτονομία της, σύμφωνα με τον κύκλο NEDC, θα ξεπερνά τα 500 χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, η Porsche υπόσχεται πως μόλις 4 λεπτά φόρτισης της μπαταρίας της, θα εξασφαλίζει αυτονομία που θα αγγίζει τα 100 χιλιόμετρα!

Υπομονή για περισσότερες λεπτομέρειες, όσο θα πλησιάζει η πρεμιέρα. Μέχρι τότε, πατήστε play στο video που ακολουθεί για να σας ανοίξει η όρεξη…