Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όλα τα χρώματα του Nissan Ariya (video)

Ελλάδα 16:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όλα τα χρώματα του Nissan Ariya (video)

ΝΕΑ

Όλα τα χρώματα του Nissan Ariya (video)

ΝΕΑ

Η Nissan παρουσιάζει τα χρώματα με τα οποία θα διατίθεται το αμιγώς ηλεκτρικό crossover της.

Advertisement
Advertisement

Μία πλούσια παλέτα με δέκα εξωτερικά χρώματα για το Ariya, παρουσιάζει η Nissan.

Αυτή απαρτίζεται από 4 μονοτονικές και 6 δίχρωμες επιλογές. Χαρακτηριστικό είναι πως σε όλα τα χρώματα έχει εφαρμοστεί μια προηγμένη,  βιώσιμη τεχνολογία παραγωγής χρωμάτων που μειώνει την παραγωγή διοξειδίου του άνθρακα κατά 25%.

Advertisement
Advertisement

Νέα χρώματα για μια νέα εποχή ηλεκτροκίνησης

Ειδικά για το Ariya αναπτύχθηκαν δύο άνευ προηγουμένου χρώματα, τα AkatsukiCopper και AuroraGreen. To πρώτο μιμείται τη λαμπρότητα μιας ανατολής, αντανακλώντας την αρχή της νέας ταυτότητας της Nissan. Η μεταλλική λάμψη του ενισχύεται για να προκαλέσει την εμφάνιση της αγωγιμότητας των καλωδίων χαλκού, “τιμώντας” με αυτό τον τρόπο την προηγμένη τεχνολογία EV του μοντέλου.

Το AuroraGreen πήρε το όνομά του από το πανέμορφο φαινόμενο του «Βόρειου Σέλαος», το auroraborealis, που συνήθως εμφανίζεται στην Αρκτική. Ένα εκλεπτυσμένο μείγμα διαφορετικών τόνων σημαίνει ότι το χρώμα μπορεί να εμφανίζεται πράσινο ή μωβ ανάλογα με τη γωνία που προβάλλεται, δημιουργώντας μια αίσθηση θαύματος και ίντριγκας.

Advertisement

Τεχνολογική καινοτομία στο χρώμα

Advertisement

Στην καρδιά του PearlBlack υπάρχει μια ολοκαίνουργια χρωστική ουσία, που αναπτύχθηκε για να ανυψώσει το βάθος του χρώματος και να δημιουργήσει μια πλούσια, μαγευτική εμφάνιση.

Χρησιμοποιήθηκαν πολύ προηγμένες τεχνικές παραγωγής για να επιτευχθεί μια πολύπλοκη, καθαρή και ζωηρή σύνθεση με το PearlWhite, το οποίο προσφέρει περισσότερη λάμψη και σαφήνεια από ποτέ σε ένα όχημα Nissan. Η δίχρωμη εμφάνιση είναι πλήρης με μια πλούσια μαύρη οροφή να τονώνει την  αντίθεση, χρησιμοποιώντας την ολοκαίνουργια χρωστική ουσία για να επιτύχει ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο βάθους.

Ακολουθούν και τα 10 χρώματα του Nissan Ariya

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Πλησιάζει η ώρα του Nissan Ariya (video)
Nissan Ariya: Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό ιαπωνικό crossover-coupe
Nissan Ariya: Γιατί είναι τόσο σημαντικό για τη φίρμα;