Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όλα τα Audi RS στην πίστα! (+video)

Ελλάδα 23:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όλα τα Audi RS στην πίστα! (+video)

ΝΕΑ

Όλα τα Audi RS στην πίστα! (+video)

ΝΕΑ

Το Audi R8 «τα βάζει» με όλα τα υπόλοιπα RS από τη γκάμα της Audi, του ηλεκτρικού RS E-Tron GT συμπεριλαμβανόμενου, σε ένα διαγωνισμό επιτάχυνσης προς τέρψιν των θεατών.

Advertisement
Advertisement

Η κόντρα στην ευθεία, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, δεν δίνει και σπουδαία συμπεράσματα για τις ικανότητες του κάθε αυτοκινήτου.

«Μετράει» περισσότερο τα δεδομένα που έχουν να κάνουν με τον κινητήρα, τη μετάδοση και το βάρος, οπότε και δίνει μια τάξη μεγέθους για το «που βρίσκεται» το κάθε αυτοκίνητο που συμμετέχει σε μια τέτοια διαδικασία. Στην προκειμένη περίπτωση, το αναμφίβολα ενδιαφέρον και μόνο για τα αυτοκίνητα που έχει συγκεντρωμένα στην ευθεία της μέτρησης video, μας δίνει αυτό ακριβώς το στοιχείο: Τοποθετεί σε μια υποτυπώδη κατάταξη τη σειρά των μοντέλων RS της Audi και μας δίνει μια εικόνα της δυναμικής του καθενός.

Advertisement
Advertisement

Το Car Wow που έχει κάνει το θέμα, έχει συντονίσει με τρόπο εξαιρετικό την ταυτόχρονη παρουσία του R8, με τα RS 3 Sportback, RS 5 Sportback, RS 6 Avant, RS e-Tron GT και RS Q8 στην ευθεία της «κρίσης». Εντυπωσιακή είναι η τελική κατάταξη για το «πολύ» Audi R8 που πλέον δεν μοιάζει και τόσο γρήγορο ακόμα και απέναντι στο μεγάλο SUV της Γερμανικής μάρκας στην επιτάχυνση από στάση. Στην μέτρηση της επίδοσης των αυτοκινήτων που συμμετείχαν, αξίζει ένα ακόμα στοιχείο να παρατηρήσει κανείς, αυτό που στο 400άρι όλα είναι μέσα στο ίδιο δευτερόλεπτο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Audi RS Q e-tron: Θα αλλάξει την μορφή των Rally Raid; (+video)
Έκλεψε Audi με επιβάτη να κοιμάται στο πίσω κάθισμα!
Βενζίνη, υβριδικά, ηλεκτρικά το Top-3 στις πωλήσεις νέων ΙΧ

Advertisement

 

 

Advertisement