Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έκλεψε Audi με επιβάτη να κοιμάται στο πίσω κάθισμα!

Ελλάδα 21:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έκλεψε Audi με επιβάτη να κοιμάται στο πίσω κάθισμα!

ΝΕΑ

Έκλεψε Audi με επιβάτη να κοιμάται στο πίσω κάθισμα!

ΝΕΑ

Δεν κατάφερε να πάει και πολύ μακριά καθώς δεν πρόσεξε ότι είχε μαζί του και ένα απροσδόκητο φορτίο.

Advertisement
Advertisement

Oι κλοπές αυτοκινήτων από αντιπροσωπείες έχουν πάρει διαστάσεις μάστιγας στις ΗΠΑ, καθώς οι κλέφτες βρίσκουν πολύ εύκολο να αρπάζουν τα αυτοκίνητα την ώρα που οι πωλητές είναι απασχολημένοι με τους πελάτες τους.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ένας οδηγός έφερε το Αudi A4 του 2012 σε μία αντιπροσωπεία της Hyundai με στόχο την ανταλλαγή του αυτοκινήτου.

Στο πίσω κάθισμα του Audi κοιμόταν ο Scott Raynold, τον οποίο δεν αντιλήφθηκε ο κλέφτης ονόματι Justin Vaugnh. Ο τελευταίος μπήκε στο Audi και άρπαξε το αυτοκίνητο, χωρίς αρχικά να έχει αντιληφθεί ότι υπήρχε πίσω επιβάτης.

Advertisement
Advertisement

Η αστυνομία είχε ήδη ενεργοποιηθεί και είχε ξεκινήσει το κυνηγητό, όταν ξύπνησε και ο πίσω επιβάτης ο οποίος ξεκίνησε και αυτός να στέλνει μηνύματα για να ειδοποιεί για την πορεία του αυτοκινήτου.

Τελικά η αστυνομία κατάφερε να τον σταματήσει μετά από ένα έντονο κυνηγητό, και μετά από την κλασική μανούβρα με το χτύπημα στο πίσω μέρος του οχήματος.

Ο κλέφτης οδηγήθηκε για τα περεταίρω, με πληθώρα κατηγοριών, μεταξύ αυτών και της απαγωγής. Όσο για τον άτυχο επιβάτη του Audi, είχε κάποιους μικρούς τραυματισμούς ενώ υπήρξε και τραυματισμός σε έναν από τους αστυνομικούς. Όσο για τον κλέφτη, θα θυμάται για πάντα την απίστευτη καζούρα που έπαθε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Προσοχή: Τα Apple εργαλείο για την κλοπή του αυτοκινήτου σου
Θύμα κλοπής πρώην διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής
πίστευτο: Γιατί εγκατέλειψαν στη μέση την κλοπή και έφυγαν τρέχοντας; (+video)