Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οδηγός στη Βρετανία «τερμάτισε» ολόκληρο τον ΚΟΚ (+video)

Ελλάδα 2:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οδηγός στη Βρετανία «τερμάτισε» ολόκληρο τον ΚΟΚ (+video)

ΝΕΑ

Οδηγός στη Βρετανία «τερμάτισε» ολόκληρο τον ΚΟΚ (+video)

ΝΕΑ

Ένας οδηγός στην Βρετανία κάνει τα πάντα πίσω από το τιμόνι εκτός από το να οδηγεί. Και το πληρώνει ακριβά.

Advertisement
Advertisement

Κατά καιρούς έχουμε δει video με οδηγούς να κάνουν οτιδήποτε τους έρθει πίσω από το τιμόνι, μην έχοντας την προσοχή τους συγκεντρωμένη στον δρόμο.

Όμως ο συγκεκριμένος πραγματικά το “τερμάτισε”, καθώς επιδίδεται σε οτιδήποτε παράλογο και παράνομο μπορεί να κάνει κάποιος οδηγώντας ένα αυτοκίνητο.

Το οπτικό υλικό δόθηκε από την αστυνομία του Νorth Yorkshire και δείχνει έναν 27χρονο οδηγό με το όνομα Mason James Cowgill να επιδίδεται σε διάφορες δραστηριότητες ενώ οδηγεί.

Advertisement
Advertisement

Όπως βλέπουμε πίνει διαρκώς σαμπάνια από ένα μπουκάλι, στρίβει τσιγάρο, βγάζει φωτογραφίες, γράφει μηνύματα και πολλά ακόμα, τις περισσότερες φορές χωρίς να κρατά καν το τιμόνι. Και μάλιστα μέσα σε κίνηση και με αρκετά υψηλή ταχύτητα.

Όπως είναι αναμενόμενο ο 27χρονος κατέληξε να πέσει επάνω σε ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο, χωρίς ευτυχώς να αναφερθούν τραυματισμοί. Μάλιστα εγκατέλειψε και το σημείο της σύγκρουσης πριν έρθει η αστυνομία, ενώ συνέχισε να κάνει τηλεφωνήματα και παρά λίγο να προκαλέσει και ένα ακόμα ατύχημα.

Advertisement

Ο Cowgill ανέφερε την ζημιά στο αφεντικό του το οποίο μόλις είδε το video από την κάμερα, κυριολεκτικά δεν μπορούσε να πιστέψει τι έβλεπε. Και βεβαίως παρέδωσε το υλικό στην αστυνομία ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που έπρεπε.

Η τιμωρία είναι ιδιαίτερα σκληρή με 8 μήνες φυλάκιση και άλλους 32 μήνες χωρίς δίπλωμα, το οποίο θα χρειαστεί νέες εξετάσεις για να το πάρει πίσω. Ευτυχώς πάντως που δεν πήρε κάποιον ανυποψίαστο πεζό ή άλλον οδηγό στο λαιμό του, καθώς τέτοια συμπεριφορά στο τιμόνι είναι πραγματικά πέρα από κάθε λογική.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ακόμα ένα τρομακτικό ατύχημα με Ferrari 488 Pista
Τροχαίο ατύχημα για τον Arnold Schwarzenegger (+video)
Σοκαριστικό ατύχημα: Ποιος λέει ότι τα Lada δεν είναι ασφαλή; (+video)

 

Advertisement