Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οδηγός μετατρέπει σε συγκρουόμενο SUV σε πάρκινγκ

Ελλάδα 23:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οδηγός μετατρέπει σε συγκρουόμενο SUV σε πάρκινγκ

ΝΕΑ

Οδηγός μετατρέπει σε συγκρουόμενο SUV σε πάρκινγκ

ΝΕΑ

Εάν οδηγείτε αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο, θα έχει μόνο δυο πεντάλ, αυτό του γκαζιού και του φρένου. Όλα ακούγονται αρκετά απλά, ωστόσο, πολλοί οδηγοί τα μπερδεύουν προκαλώντας ατυχήματα.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι σαφές πού και πότε συνέβη αυτό, αλλά αποθανατίστηκε από κάμερα ασφαλείας σε χώρο στάθμευσης και προφανώς εξαπλώθηκε ραγδαία στο Reddit.

Το κλιπ ξεκινά δείχνοντας τον ενός ασημένιου SUV να κάνει μανούβρες στο πάρκινγκ. Όμως ο οδηγός προφανώς πάτησε το γκάζι λίγο πιο δυνατά, στέλνοντας το SUV επάνω σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, ένα από τα οποία φαίνεται να είναι Audi.

Δυστυχώς, τα πράγματα δεν σταματούν εκεί. Αντί το όχημα ελεύθερου χρόνου να μετακινηθεί ήπια προς τα εμπρός μετά από αυτό και να σταθμεύσει, προκειμένου ο οδηγός του να εκτιμήσει τη ζημιά, ο τελευταίος κάνει απότομες άτσαλες κινήσεις και για άλλη μια φορά επιταχύνει βίαια καταστρέφοντας τόσο μια BMW όσο και ένα κόκκινο Toyota Camry. Ο πεζός φαίνεται σοκαρισμένος από αυτό που βλέπει.

Advertisement
Advertisement

Τα ατυχήματα σε χώρους στάθμευσης όπως αυτό είναι πολύ συχνά και περιστασιακά και μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και τραυματισμό ανθρώπων. Είναι αδύνατο να εντοπιστεί ο λόγος για τον οποίο ο οδηγός του SUV έκανε αυτό που έκανε, αλλά είναι γεγονός πως προκάλεσε σοβαρή ζημιά τόσο στα υπόλοιπα σταθμευμένα αυτοκίνητα όσο και στο δικό του. Όσοι δεν μπορείτε να εξοικειωθείτε με τη λειτουργία του αυτόματου κιβωτίου, επιλέξτε καλύτερα χειροκίνητο κιβώτιο για το αυτοκίνητό σας.

Διαβάστε επίσης:
Θα μπορούσε άνετα να είναι το ηλεκτρικό hypercar που λείπει από τη BMW
MotulEvo: Η λύση για το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων του αυτοκινήτου σου! 
Audi e-tron GT quattro και RS e-tron GT: Επίσημη παρουσίαση

Advertisement