Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οδηγός εισβάλει σε ξενοδοχείο με… cabrio (+video)

Ελλάδα 7:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οδηγός εισβάλει σε ξενοδοχείο με… cabrio (+video)

ΝΕΑ

Οδηγός εισβάλει σε ξενοδοχείο με… cabrio (+video)

ΝΕΑ

Δυσαρεστημένος πελάτης εισβάλει με το Audi του στο λόμπι ξενοδοχείου και τα κάνει λίμπα.

Advertisement
Advertisement

Αρκετές φορές έχουμε αντιμετωπίσει προβλήματα σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα που έχουμε διαμείνει ανά καιρούς στο επίπεδο της εξυπηρέτησης, αλλά και των υπηρεσιών που αλλιώς τις περιμέναμε και αλλιώς ήταν στην πραγματικότητα. Ελάχιστοι ωστόσο αντέδρασαν όπως ένας πελάτης σε ξενοδοχείο της Σαγκάης πριν από μερικές ημέρες.

Ο νεαρός πελάτης διαμαρτυρήθηκε έντονα στο προσωπικό του ξενοδοχείου ότι χάθηκε ο φορητός του υπολογιστής κατηγορώντας τους για ανεπαρκή ασφάλεια στο χώρο του καταλύματος. Προφανώς οι άνθρωποι του ξενοδοχείου δεν έδωσαν ικανοποιητικές απαντήσεις στον Κινέζο πελάτη με αποτέλεσμα εκείνος να εισβάλει με το αυτοκίνητό του στο λόμπι του ξενοδοχείου.

Advertisement
Advertisement

Ο «Chen» όπως ήταν το όνομά του σύμφωνα με την αστυνομία, βγήκε από το ξενοδοχείο, επιβιβάστηκε στο Audi A5 Cabrio του και το οδήγησε απευθείας στην κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου. Μπήκε στο λόμπι προκαλώντας μεγάλες ζημιές και σταμάτησε στο τέλος του διαδρόμου.

Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου προσπάθησαν να τον βγάλουν από το αυτοκίνητο, ωστόσο εκείνος όχι μόνο δεν βγήκε, αλλά έβαλε όπισθεν και προσπάθησε να βγει ξανά από την πόρτα. Τελικά το Audi δεν κατάφερε να βγει από το ξενοδοχείο και ο 28χρονος νευρικός οδηγός συνελήφθη από την αστυνομία. Το παράδοξο είναι ότι ο υπολογιστής του Chen βρέθηκε ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο, λίγα λεπτά αργότερα!

Advertisement

Παρακολουθείστε το βίντεο της εισβολής του Audi.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Audi: Θέλει νίκες στην F1 από το 2028
Μια replica του Audi Sport Quattro που αξίζει να ακούσεις! (+video)
Το Audi Q5 Sportback και το «τεστ ταράνδου» (+video)