Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Οδηγείστε το νέο Panda Cross

Ελλάδα 22:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οδηγείστε το νέο Panda Cross

ΑΓΟΡΑ

Οδηγείστε το νέο Panda Cross

ΑΓΟΡΑ

Αποτελεί την πιο ικανή εκτός δρόμου παραλλαγή του Panda 4×4, του μικρότερου τετρακίνητου μοντέλου της αγοράς. Η Fiat Group Automobiles Ελλάς δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να το οδηγήσουν. Πρέπει απλά να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην ειδική σελίδα που υπάρχει στο fiat.gr.

Advertisement
Advertisement

Οδηγείστε το ΕΔΩ πρώτοι!

Το Panda Cross διατίθεται με δύο κινητήρες: τον δικύλινδρο Twinair των 0,9 λίτρων και τον τετρακύλινδρο turbodiesel Multijet. Και οι δύο έχουν αυξημένη ισχύ κατά 5 ίππους στο Cross σε σχέση με το απλό Panda 4×4. Στην Ελλάδα το Panda Cross θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με τον Multijet 1.3 από τον ερχόμενο Οκτώβριο σε τιμή που θα ξεκινά από τα 17.800 ευρώ.

Το αμάξωμα έχει ελαφρώς ψηλώσει σε σχέση με το απλό Panda 4×4 χάρη στη χρήση διαφορετικών ελατηρίων στην ανάρτηση και στα ψηλότερα λάστιχα. Το ελάχιστο ύψος είναι 161 χλστ. πλέον για την έκδοση Twinair και 158 χλστ για την πετρελαιοκίνητη Multijet.

Advertisement
Advertisement

Ο Άκης Τεμπερίδης το οδήγησε εντός και – φυσικά – εκτός δρόμου στην Ιταλία και πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες.